Ga naar de inhoud

Zwanger

Stichting Ambulante Fiom / International Social Service (Landelijk)
De Fiom is gespecialiseerd in hulpverlening aan iedereen, die vragen of problemen heeft op het gebied van onbedoelde zwangerschap, abortus, afstand ter adoptie, ongewenste kinderloosheid, adoptie/ouderschap, zoekacties naar bloedverwanten en nog veel meer. Leer omgaan met uw gevoelens en vindt antwoord op uw vragen. Bij de Fiom krijgt u hulp, informatie en advies.
ISS is een wijdvertakte internationale organisatie die speciaal is toegelegd op grensoverschrijdend welzijnswerk. In Nederland valt ISS onder Stichting Ambulante Fiom.  Wij bieden dienstverlening aan personen en instellingen die te maken hebben met sociale of sociaal-juridische problemen in verband met (re)migratie.

www.fiom.nl

Ouders online
Welkom bij de grootste ouders-community van Nederland. Voor ouders van kinderen van -1 tot 18 jaar. Ouders Online is een  onafhankelijke website voor aanstaande ouders en ouders van kinderen tot en met de puber-leeftijd. Bezoekers kunnen onderling informatie  uitwisselen (forum, chat), vragen stellen aan deskundigen en vele aan onmisbare informatie raadplegen.

www.ouders.nl

Jonge gezinnen
Jonge Gezinnen geeft (aanstaande) ouders informatie in de vorm van  tijdschriften, websites en zelfs een beurs. Daarnaast bieden we  aantrekkelijke aanbiedingen en acties. 

https://www.oudersvannu.nl/

Kindje op komst
Voor moeders zoals ik. Baby & Kids Info Site Award 2011. Kindje op Komst is een informatieve website voor vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn, net bevallen zijn en moeders van jonge kinderen. Informatie en actuele nieuwtjes over zwangerschap, pasgeborenen en allerlei ander relevant nieuws.

www.kindjeopkomst.nl

Erfocentrum ( landelijk )
Het Erfocentrum is het Nationale Informatiecentrum Erfelijkheid, Kinderwens en Medische Biotechnologie.
Het Erfocentrum geeft voorlichting over deze drie samenhangende gebieden. Het Erfocentrum geeft voorlichting over erfelijkheid, erfelijke/aangeboren aandoeningen, kinderwens, zwangerschap en medische biotechnologie. Het informatieaanbod richt zich zowel op het publiek als specifieke doelgroepen, zoals patiënten en relevante beroepsgroepen. Het toenemende belang van genetica voor de gezondheidszorg en samenleving maakt evenwichtige en begrijpelijke voorlichting noodzakelijk.

www.erfocentrum.nl

Fertiliteitsnet
Portal met interessante websites.

www.fertiliteitsnet.nl