Ga naar de inhoud

Single

Ouder alleen
Ben jij een OuderAlleen? Ben je gescheiden of is jouw echtgenoot overleden en sta je er echt helemaal alleen voor? OuderAlleen.nl biedt je een forum, contact met lotgenoten, warme vriendschap en ook genieten van leuke OA-feesten, uitjes en vakanties. En op OA vind je informatie en ervaringen over alle aspecten van het ouderschap, wetgeving, scheiden, testamenten en nog veel meer.

www.ouderalleen.nl

Bradly
Weekendje weg, zin in vakantie maar niet alleen? Op deze site vind je de leukste arrangementen voor alleenboekers. Singles en niet singles. Bradly Groepsreizen staat bekend om haar veelzijdige arrangementen aanbod van weekendjes weg in eigen land en betaalbare korte vakanties in binnen- en buitenland.

www.bradly.nl

Activity international ( Groningen / Groningen )
Werken en reizen in het buitenland: reizen met iets extra’s! Een werkvakantie of een spannendwildlifeproject? Vrijwilligerswerk doen, au pair zijn of een taalcursus volgen in het buitenland? Activity International helpt iedereen die bijzondere buitenlandplannen heeft! We bieden je de mogelijkheid om de wereld op een andere manier te ontdekken. Durf jij de stap te nemen?

www.activityinternational.nl

Plus taalreizen
Een taalreis is voor jong en oud. Een taalreis met PLUS Taalreizen is een unieke ervaring. Onze taalscholen in het buitenland staan bekend om de goede kwaliteit en vriendelijke sfeer. Buiten de taalcursus maak je makkelijk contact met internationale medecursisten en de lokale bevolking. Zo ben je ongemerkt de hele dag met de taal bezig! SGR garantie.

www.plustaalreizen.nl

Villavibes
Unieke Single reizen! VillaVibes organiseert single reizen voor grote groepen hoger opgeleide (HBO en WO) singles tussen de 25 en 49 jaar. VillaVibes is dan ook een reisorganisatie waar veeleisende singles graag alleen op reis gaan. De sfeer is die van een schoolreisje. Geen jachtpartijen, maar ongedwongen plezier met boeiende generatiegenoten, waar vaak langlopende contacten uit ontstaan. Van onze gasten krijgen wij complimenten over onze goede zorg en gedrevenheid. We streven namelijk niet alleen naar tevreden klanten, we willen fans!

www.villavibes.nl

Singlessite
Meer weten over daten, de ideale singles vakantie uitzoeken of op zoek naar betrouwbare informatie over en voor singles? Dan ben je bij Singlessite aan het juiste webadres
Onafhankelijk, actueel en soms met een knipoog nemen wij het leven van de moderne single onder de loep. Singlessite is een online lifestyle magazine met een onuitputtelijke bron van informatie voor de zelfbewuste single van nu. Alles wat hen bezig houdt komt hier ruimschoots aan bod in de vorm van nieuwsberichten, artikelen en onderzoeken. 

www.singlessite.nl