Ga naar de inhoud

E-card / Emoticon

Digitaldrawn
Voor een speciale ecard dan ben je hier op het goede adres. We hebben e-cards in diverse categorieën o.a. kunstkaarten, cartoonkaarten, geboortekaartjes, verjaardagskaarten, beterschap en Fantasy ecards. Ook geboorte, liefdes en diverse andere gedichten zijn te verstruren als wenskaart. Verstuur een kaartje met een Flash puzzel , virtuele kado’s of je naam in het Chinees.
Verjaardagskaarten met leeftijd vanaf 5 jaar tot 75 jaar.
Alle kaarten zijn uniek en gratis. Ze zijn alleen te versturen op onze site met muziek en een tekst en achtergrondkleur of thema naar keuze.
Ook bieden we kunstenaars de mogelijkheid een aantal van hun kunstwerken gratis aan te bieden als e-kaart. Naast e-cards bieden we nu ook ringtones, wallpaper, mini movies en nametones en m-cards aan.

www.digitaldrawn.nl

Met liefs
Verstuur de meest persoonlijke en mooiste e-Cards en kaarten online bij MetLiefs.nl. Alle kaarten zijn Gratis. Voor elke gelegenheid vind je leuke Ecards met bijpassende Emoticons Muziek Achtergronden en Gedichten. Op Met Liefs.nl vindt u nog veel meer. 

www.metliefs.nl

Hallmark
Hallmark bestaat al 100 jaar! De grootste leverancier van wenskaarten in Nederland en België is marktleider in de Benelux. Jaarlijks vinden miljoenen Hallmark kaarten hun weg naar de consument. Door middel van wenskaarten – al dan niet digitaal – wil Hallmark Cards een bijdrage leveren aan het bevorderen van de communicatie tussen mensen en het tonen van gevoelens, zoals liefde en vriendschap. Ervaar onze goede service, de beste kwaliteit en unieke collecties wenskaarten.

www.hallmark.nl