Ga naar de inhoud

uitgaan / activiteiten.

Stichting Outway
Stichting Outway is opgericht speciaal voor homoseksuele jongeren en hun omgeving. Op allerlei verschillende manieren geeft Stichting Outway hulp, advies, informatie en ondersteuning in de ruimste zin van het woord op het gebied van homoseksualiteit. De aangeboden activiteiten en workshops zijn bedoeld voor jongeren t/m 25 jaar en zijn dus ook bedoeld voor jongeren onder de 16 jaar. Voel je dan ook vrij om je aan te melden!

www.outway.nl

Luva ( Dordrecht / ZH )
Leukste Uitgaansgroep Van Allemaal in Rotterdam en omstreken. Ben jij op zoek naar gezelligheid en vind je het leuk om op een open en spontane wijze in contact te komen met anderen? Luva is een activiteitenclub waarbij het draait om het meedoen aan -en indien gewenst, het zelf opzetten van- activiteiten. Deze activiteiten zijn zeer divers en daarom zullen ze dan ook iedereen aanspreken. De LUVA is echter nadrukkelijk geen datingclub.

www.luva.org

Activiteiten vereniging Z-limburg ( Brunssum / Limburg )
Wil je meer actief zijn, maar niet alleen? Kom dan bij de AVZL (Activiteiten Vereniging Zuid Limburg) en ontmoet interessante mensen in een ongedwongen sfeer bij jouw in de buurt.  Een grote diversiteit aan activiteiten.

www.AVZL.nl

Go out! ( Amsterdam / NH )
Go-Out! Is een organisatie die met ruime ervaring en met succes leuke en betaalbare uitjes organiseert. Wij zorgen voor een grote agenda met een grote verscheidenheid aan activiteiten waar je aan mee kan doen. Denk aan sportieve, culturele en culinaire activiteiten en regelmatig interessante citytrips & sportieve weekendjes weg voor iedereen die zijn/haar vrije tijd op een leuke manier wil invullen

www.go-out.nl