Ga naar de inhoud

Therapie

Relatietherapie ( ‘s Hertogenbosch / NB )
Praktijk voor relatietherapie. Jan Bettgens en Gera Freriks. Gestaltrelatietherapie is bedoeld voor paren, die op een of andere manier problemen of belemmeringen ervaren in het contact met elkaar. Relatietherapie kan ondersteunend zijn om te helpen hier samen uit te komen. Lid: NVAGT, EAGT, EAP.

www.relatietherapie.net

Relatietherapeuten ( Rotterdam / ZH )
De Kunst van Samen is een samenwerkingsverband van twee gestalttherapeuten. Paul Musters en Cathelijn van Wijngaarden bieden een bijzondere en intensieve vorm van relatietherapie aan voor mensen die op zoek zijn naar groei en evenwicht in hun relatie.

www.relatietherapeuten.nl

Nederlands Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en -theorie ( Amsterdam / NH )
De Nederlands Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en Gestalttheorie (NVAGT) is de beroepsvereniging voor Gestalttherapeuten. Zij waakt over de kwaliteit van de Gestalttherapie, opleidingen en de wetenschappelijke ontwikkeling van het vak. Ook vindt de doorlopende bij- en nascholing en toetsing plaats onder auspiciën van de NVAGT. Bij ons bent u verzekerd van een verantwoorde professionele behandeling. Zoek hier voor een therapeut bij u in de buurt in Nederland en België.

www.nvagt-gestalt.org

De Meyboom ( Vlissingen / Zeeland )
Praktijk voor Relatietherapie, Individuele therapie, Cursussen, In-House bijscholing en Boeken. Onze therapieruimte  is in Vlissingen. Wij verzorgen cursussen op locatie. Meer kwaliteit in je leven. Lid: NVAGT, EAGT.

www.demeyboom.nl

Op eigen koers ( Amersfoort / Utrecht )
Leren leven en werken met de vrijheid om je eigen koers te volgen. In onze praktijk werken: Paul van Beuzekom en Marianne van Berkel (deelnemers van de samenwerkingsgroep “Gestalttherapie Amersfoort”. Wij werken volgens de gedragscode van het VNGN. Gestaltpraktijk voor therapie, relatietherapie, managementcoaching, coaching, reïntegratietherapie, nieuw samengestelde gezinnen en cursussen.

www.opeigenkoers.nl

Persoon en context ( Houten / Utrecht )
Persoon en Context biedt: Individuele Psychotherapie, Intensieve Kortdurende Dynamische Psychotherapie volgens Davanloo (ISTDP),  Cognitieve Gedragstherapie, Acceptance & Commitment Therapy en Relatietherapie. Lid: BIG-register, NIP, NVP, Working Alliance.

www.persoon-en-context.nl

Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie
Welkom op de website van de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP), de beroepsvereniging van via de Wet BIG geregistreerde psychotherapeuten en diegenen die daarvoor in opleiding zijn. Deze website is bedoeld voor (aankomend) psychotherapeuten, verwijzers en mensen die belangstelling hebben voor of op zoek zijn naar psychotherapie.

www.psychotherapie.nl

Centrum Cognitieve Gedragstherapie ( Zoetermeer / ZH )
Bent u al langere tijd bezig uw problemen, zoals u die ervaart bij angst, depressie, stress, paniek, fobieën, enzovoorts…. op te lossen? Ja? Dan bent u bij ons aan het goede adres. U wilt zich graag beter voelen, meer beheersing hebben over uw eigen doen en laten, of u wilt zich in sociale situaties beter op uw gemak voelen.

www.CCGT.nl