Ga naar de inhoud

Communicatie

Bodycom lichaamscommunicatie
Bodycom lichaamscommunicatie is een training- en adviesbureau op het gebied van lichaamstaal / non-verbale communicatie. Lichaamstaal maakt een belangrijk deel uit van de persoonlijke communicatie tussen mensen. In deze website beschrijven wij de verschillende vormen van lichaamstaal en toepassingen daarvan. Indien u belangstelling heeft voor een presentatie over lichaamstaal binnen uw bedrijf of vereniging, dan geven wij hierover graag meer informatie.

www.lichaamstaal.nl

Heart Systems NL ( Herten, Roermond / Limburg )
Mensen beschikken over een schat aan nog ongekend potentieel. Een potentieel, dat ons uitnodigt tot ontdekken. Ontdek een gevoel van verbondenheid in jezelf en met jouw omgeving. Een verbondenheid, die tevens een gevoel van vrijheid geeft. We nodigen je uit om dit zelf te komen ervaren tijdens onze NLP-activiteiten inHerten/Roermond.  Deze verbondenheid en vrijheid zal tot uitdrukking komen op elk niveau van ons mens zijn: lichamelijk, emotioneel, mentaal, geestelijk, relationeel, sociaal en functioneel. 

www.heartsystems.nl

Seniorweb
SeniorWeb maakt de digitale wereld toegankelijk voor iedereen die daar hulp bij kan gebruiken. Zij wil alle vijftigplussers de vele mogelijkheden van de computer en het internet laten ervaren. De afgelopen tien jaar heeft SeniorWeb honderdduizenden senioren wegwijs gemaakt in de wereld van computers, internet en e-mail. SeniorWeb is er voor iedereen: van de prille beginner tot de gevorderde computergebruiker.

www.seniorweb.nl

Verlegen mensen
Deze website biedt informatie over de Vereniging van Verlegen Mensen (VVM) en wat de vereniging voor je kan betekenen. De VVM is een landelijke vereniging en heeft als doelstelling: het aanbieden van zelfhulp aan verlegen mensen. De VVM biedt de leden primair een zekere lotsverbondenheid en leert leden onder meer sociale vaardigheden en geeft ze de kans deze vaardigheden in een veilige omgeving te oefenen. Daarnaast heeft VVM als doelstelling: het geven van informatie over verlegenheid, zodat er in de maatschappij meer begrip komt voor verlegen mensen..

www.verlegenmensen.nl

Faalangst
Welkom op faalangst.nl de website waar een leerlingbegeleider, mentor, ouder of leerling een antwoord vindt op alle vragen over faalangst.

www.faalangst.nl

Zoenen en zo
Website over relaties en seksualiteit voor jongeren met een handicap. Hier vind je ook informatie over relaties en seksualiteit bedoeld voor ouders en begeleiders van jongeren met een handicap.

www.zoenenenzo.nl

Flirtmanagement
Het voornaamste doel van FlirtManagement is van Nederland een FlirtLand te maken. Flirten is vooral een levenskunst gebaseerd op de filosofie van vriendelijkheid, innemendheid en persoonlijke uitstraling. Flirtkunde begint bij het flirten met het leven en met jezelf. Een flirtkundige is iemand die uit zijn eigen persoonlijkheid de kunst van het leggen van contact beheerst.
Bij ons kunt u terecht voor een workshop, een bedrijfsfeest, een communicatietraining, een FlirtKlas voor singles, een 3 op 3 Dating, FlirtWeekend, een flirtdiner of een vrijgezellenfeest. Al deze programma’s zijn opgebouwd rondom de FlirtTechnieken en/of cabaret, en aangepast voor de doelgroep. Wij wensen u veel surfplezier.

www.flirtmanagement.com