Ga naar de inhoud

Relatiebemiddeling

Aquarion ( Nieuwegein / Utrecht )
School for Love and Leadership. Aquarion coaching betekent mentale en praktische seksuele hulp, intimiteits-begeleiding en inwijding voor matig- en (on)ervaren mensen, die verlangen naar de ontwikkeling van liefdevolle aanraking en intieme relaties.

www.aquarion.nl

Mens en relatie ( Venlo / Limburg )
Mens & Relatie hanteert een unieke, persoonlijk manier van werken. Een manier, die werkt. Mens & Relatie is het grootste bureau op het gebied van persoonlijke bemiddeling. Onze consulenten staan voor persoonlijke, discrete en succesvolle relatiebemiddeling. Onze consulent leert u eerst goed kennen. Soms beter dan u uzelf kent. Haar of zijn psychologieopleiding en ruime ervaring staan borg voor een veelal verbluffend goede match.

www.mens-en-relatie.nl

Equalpower ( Landelijk )
Relatieadvies – singles coaching voor hoger opgeleiden. Door tal van oorzaken kan het vinden van een (nieuwe) partner niet zomaar lukken. En als u dan iemand ontmoet met wie het leuk is en echt lijkt te klikken, dan is het maar net de vraag of die leuke eerste tijd ook uitmondt in iets waardevols op langere termijn. Vooral hoger opgeleide singles kiezen daarom steeds meer voor een singles coach – een fenomeen dat sinds enkele jaren in Nederland bestaat en een logische volgende stap is binnen de ontwikkeling van de relatiemarkt. En waarom ook niet? Uw liefdesleven is het misschien nog wel meer waard om fundamenteel in te investeren dan uw loopbaan.

www.equalpower.nl

Stichting Date ( landelijk )
Stichting Date is het oudste relatiebemiddelingsbureau van Nederland. We zijn erkend door de AVR, aangesloten bij de geschillencommissie en in het bezit van het keurmerk relatiebemiddeling. Stichting Date staat bekend om zijn ‘serieuze’ bemiddeling. Dit kunnen we garanderen door het persoonlijke aspect en de gedegen opgeleide consulenten. Wanneer u beslist zich in te schrijven bij Stichting Date staat integriteit, discretie en vertrouwen voorop. Een kennismakingsgesprek met de consulent uit uw buurt is uiteraard geheel vrijblijvend.

www.stichtingdate.nl

Partner select ( Vlaardingen / ZH )
Welkom bij PartnerSelect. PartnerSelect is hét relatiebureau voor iedereen, die op zoek is naar een man-vrouw relatie. U zoekt een partner of een maatje voor het leven, bij relatiebureau PartnerSelect bent u aan het juiste adres! Met PartnerSelect kiest u voor deskundige relatiebemiddeling. Discreet, persoonlijk en doelgericht. Benieuwd hoe wij te werk gaan om u aan de man of vrouw van uw dromen voor te stellen?

www.partnerselect.net