Ga naar de inhoud

chatten

Chatwoordenboek
Naast het groot Nederlandse Chatwoordenboek kan je hier ook rechtstreeks zoeken in het on-line woordenboek Van Dale Nederlands Woordenboek.

www.chatwoordenboek.nl

Hiking-site
Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en  hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes,  navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en  buitensporten. Bezoek onze Hiking-site.nl Shop.
Inmiddels is er een behoorlijk grote database met materiaal ervaringen opgebouwd op deze site. Maar wat zijn jouw ervaringen eigenlijk?

www.hiking-site.nl

Chattersweb
Dé plek op het web om vrienden te maken. Op Chattersweb kan je een chatbox aanmaken om te plaatsen op je eigen site en er is een speciale helproom, waar je terecht kan met vragen over chatten op onze chatserver.

www.chattersweb.nl

Christian Match
Waar singles samen Christen zijn. Of je nu vrijgezel bent of niet. Immers, iedereen houdt van leuk contact. Nu ook speeddaten en singles-reizen of wanneer je gewoon gezellig en ontspannen over het geloof wilt chatten of als je alleen op zoek bent naar nieuwe christelijke vrienden.

www.christianmatch.nl

Ouders Online
Welkom bij de grootste ouders-community van Nederland. Voor ouders van kinderen van -1 tot 18 jaar. Ouders Online is een  onafhankelijke website voor aanstaande ouders en ouders van kinderen tot en met de puber-leeftijd. Bezoekers kunnen onderling informatie  uitwisselen (forum, chat), vragen stellen aan deskundigen en vele aan onmisbare informatie raadplegen.

www.ouders.nl

De Luisterlijn
Op de luisterlijn kun je je hart luchten. De chat wordt bemand door vrijwilligers die een speciale training hebben gekregen en is open tussen 10.00 en 22.00 uur. De vrijwilligers van de luisterlijn denken met je mee, zoeken samen met jou naar manieren om je probleem op te lossen of om met je angst of verdriet om te gaan. De chat is gratis, anoniem en privé. Je kunt gebruik maken van de chat voor alles waar je mee zit zoals angst, blijdschap, verdriet, somberheid, pesten, misbruik om gewoon om je hart te luchten en stoom af te blazen.

www.deluisterlijn.nl

De Oudertelefoon
De Oudertelefoon is een vrij nieuwe chat (ontstaan in de coronatijdperk) vanuit de wens ondersteuning te bieden aan ouders en opvoeders en ze door lastige tijden heen te helpen. De getrainde vrijwilligers hebben een achtergrond in het onderwijs, pedagogiek, zorg of coaching en werken nauw samen met deskundigen op gebied van ouderschap, kinderen, gezin en gesprekstechnieken. De chat is anoniem en privé. De vrijwilligers staan voor je klaar doordeweeks tussen 9.00 – 15.00 uur en tussen 20.00 – 22.00 uur. Voertaal is Nederlands en Engels. Op dinsdag tussen 20.00 – 22.00 uur kun je ook in het Turks chatten.

www.oudertelefoon.nl/chatten

Fier
Op de chat van Fier kun je terecht wanneer je zelf in een nare situatie zit of wanneer je je zorgen maakt om iemand in je omgeving. De medewerkers van Fier zijn professionele hulpverleners met veel kennis en ervaring op gebied van misbruik, geweld en grensoverschrijdend gedrag. Als je twijfels hebt of je verhaal bij de chat past, begin even een chat en als het nodig is wordt je door de medewerkers van Fier doorverwezen naar de juiste plek voor jou. De chat wordt bemand doordeweeks tussen 16.00 – 06.00 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen tussen 20.00 – 06.00 uur.

www.fier.nl

De Kindertelefoon
De Kindertelefoon heeft ook een eigen chat (eigenlijk meerdere chats) en is bestemd voor kinderen tot 18 jaar. Op de Kindertelefoon kun je terecht met alles waar je mee zit. Veelvoorkomende gespreksonderwerpen zijn onder meer pesten, verliefdheid, somberheid, verdriet, stress, drank en drugs, seks en geweld.Naast de algemene chat heeft de Kindertelefoon ook een Jongerenchat voor kinderen tussen 12 en 18 jaar waarop je kunt chatten met jonge vrijwilligers tussen 16 en 18 jaar en de Terugkomchat voor wanneer je verwacht meerdere gesprekken nodig te hebben.

www.kindertelefoon.nl