Ga naar de inhoud

Uiterlijke verzorging

Studio Kies je kleur / CMB ( Deventer  / Overijssel )
Color me beautiful. Welkom bij Studio Kies Je Kleur. U kunt bij onze studio een afspraak maken voor een persoonlijk kleuradvies, een kledingstijladvies, een make-upadvies, een shoppingadvies of een Workshop Kleur & Stijl voor kleding en Make-up. U kunt bij onze studio terecht voor een zakelijk image-advies, verwendag voor uw personeel of klanten, workshops of presentaties op maat. Make-up producten, sjaals en boeken van CMB, welke geheel op uw eigen kleuring zijn afgestemd,  kunt u direct na het advies aanschaffen.

www.kiesjekleur.nl

Haarcentrum
Welkom op de website van de Stichting Haarcentrum. Op deze website kunt u objectieve en onafhankelijke informatie vinden over haar en verzorging. Deze informatie is tot stand gekomen met de expertise van deskundigen op het gebied van haar en haarverzorging (haarprothesen, haartransplantaties, haarconditie enz.).

www.haarcentrum.nl

BeautyWeb
BeautyWeb, hét beautyportaal in Nederland en Vlaanderen. De site brengt dagelijks actueel nieuws en achtergrondinformatie over de uiterlijke verzorging, beauty, huid-, nagel-, haar-, en voetverzorging. BeautyWeb beschikt over de meest geraadpleegde online BeautyGids over beautysalons, wellnesscentra, beauty-vakspecialisten en opleidingsinstituten in Nederland en Vlaanderen.

www.beautyweb.nl

Gezondheidsnet
Voel je goed, voel je beter. De redactie van GezondheidsNet stelt de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samen. Alles over uw gezondheid.

www.gezondheidsnet.nl

Tandinfo
Tandheelkundige informatie voor patiënten. Op deze site vindt U allerlei informatie op tandheelkundig gebied. Maak Uw keuze uit één van de vele onderwerpen. Op een aantal pagina’s worden begrippen nader verklaard. Meer informatie kunt U altijd vragen aan Uw eigen tandarts.

www.tandinfo.nl