Ga naar de inhoud

Man

Ik vader
IkVader.nl, het avontuur van je leven. Een informatieve site over sex & relatie, opvoeding, geld & gezin, gezinsvakantie, gezinsauto, en nog veel meer. Bezoek ons forum en ik Vader Shop.

www.ikvader.nl

Stichting Huismannen
Dé plek voor de zorgvader.  Doel van de Stichting Huismannen.nl is het vormen van een platform voor mannen die zorg en opvoedingstaken verrichten.
Op twee vrouwen na zijn we allemaal zorgende mannen die Huismannen.nl op vrijwillige basis en met overtuiging gestalte proberen te geven. Wij proberen de maatschappelijke acceptatie van een ‘huisman’ en ‘zorgvader’ die functioneert binnen een gezin en/of huishouden te vergroten..

www.huismannen.nl

Moppentap
De leukste humorsite van de Benelux.

www.moppentap.nl

Flirtmanagement
Het voornaamste doel van FlirtManagement is van Nederland een FlirtLand te maken. Flirten is vooral een levenskunst gebaseerd op de filosofie van vriendelijkheid, innemendheid en persoonlijke uitstraling. Flirtkunde begint bij het flirten met het leven en met jezelf. Een flirtkundige is iemand die uit zijn eigen persoonlijkheid de kunst van het leggen van contact beheerst.
Bij ons kunt u terecht voor een workshop, een bedrijfsfeest, een communicatietraining, een FlirtKlas voor singles, een 3 op 3 Dating, FlirtWeekend, een flirtdiner of een vrijgezellenfeest. Al deze programma’s zijn opgebouwd rondom de FlirtTechnieken en/of cabaret, en aangepast voor de doelgroep. Wij wensen u veel surfplezier.

www.flirtmanagement.com

Het Online Krantenoverzicht
Het online krantenoverzicht. Kies uit de diverse kranten en lees jouw krant online.

www.kranten.com

Autoweek
Autoweek.nl biedt actueel autonieuws, automagazine, occasions, test & reviews, shop, onderhoud, forum, financieel en nog veel meer.

www.autoweek.nl

De Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB
De Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB is een vereniging die met een unieke mix van beïnvloedende en dienstverlenende activiteiten de belangen van haar leden behartigt op het gebied van mobiliteit, vakantie en vrije tijd. Bij dat werk wil de ANWB tevens een bijdrage leveren aan een duurzame ontwikkeling van de samenleving.

www.anwb.nl

Condoom anoniem
Snel, discreet en gratis verzending. Jouw condooms kies en koop je hier voordelig en gemakkelijk. Maak jouw keuze uit het assortiment in de online-condoom-winkel. Verder vind je op deze website informatie over aanbiedingen, Durex play, veilig vrijen, anti-conceptie en zwangerschap, SOA /geslachtsziekten en nog veel meer.

www.condoom-anoniem.nl