Ga naar de inhoud

Geschenk

Ontbijtservice
Ontbijtservice bezorgt ontbijten aan huis of op kantoor,7 dagen per week tussen 6.00 – 12.00 uur. Voor specifieke vestigingsinformatie zie onze website. Projectmatig bezorgen wij door heel Nederland. 0900-Ontbijt(6682458).
Wij kunnen voor iedere speciale gelegenheid een aangepast ontbijt bezorgen van 1 tot …………..personen!

www.ontbijtservice.com

Beleveningswinkel Troostgeschenk
Hartelijk welkom in onze belevingswinkel. Hier kun je een troostgeschenk kopen, wat een speciaal gebaar is, in een cadeautje verwoord, wanneer woorden tekort schieten en je gevoel zoveel zeggen wil. Hier zou je het juiste geschenkje kunnen vinden met de juiste symboliek voor diegene waar jij graag iets speciaals voor wilt doen. Ook is het mogelijk om bij dit bijzondere geschenkje een persoonlijk gedicht te laten schrijven, waardoor je met één gebaar alles wat er in je hart leeft over kunt brengen.

www.troostgeschenk.nl

Floriënt Express
Uw cadeau direct vanaf de bloemenveiling. Bloemen en boeketten bestellen bij uw online bloemist. Welkom in de webwinkel van Floriënt Express. U kunt natuurlijk ook nog uit ons normale assortiment een keuze maken. Bestel nu een prachtig boeket, geschenk of plant en verras uw geliefde of familie.

www.florient.nl

Bol
Bol.com is de grootste mediawinkel van Nederland, met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het assortiment van meer dan 2 miljoen artikelen biedt bol.com alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. 

www.bol.com

Personal gifts
Kies Op zoek naar een uniek, persoonlijk cadeau? Op deze site vindt u een breed assortiment met persoonlijke cadeauproducten.

www.personalgifts.nl

fotoshirt
Fotoshirt.nl is gespecialiseerd in het met hoge kwaliteit drukken van t-shirts,maar nu ook foto op een tas of muismatjes bedrukt met naam of foto.
Natuurlijk is er de mogelijkheid om een foto op een kussen te drukken, leuk als fotokado. Bestel nu je eigen unieke product met je digitale afbeelding of eigen ontwerp. Nieuw de persoonlijke fototas, leuk als origineel cadeau.

www.fotoshirt.nl