Ga naar de inhoud

Jongeren

Jongeren informatie punt
JIP staat voor Jongeren Informatie Punt. Het JIP geeft informatie en advies over werk, school, drugs, geld, huisvesting, rechten en plichten, seks en vrije tijd. In veel plaatsen in Nederland vind je JIP’s, soms in een bibliotheek, buurthuis of school of als apart informatiepunt. Je kunt anoniem en gratis bij een JIP terecht met je vragen. Op deze site vind je alle informatie die voor jou van belang is.

www.jip.org

Stichting Outway
Stichting Outway is opgericht speciaal voor homoseksuele jongeren en hun omgeving. Op allerlei verschillende manieren geeft Stichting Outway hulp, advies, informatie en ondersteuning in de ruimste zin van het woord op het gebied van homoseksualiteit. De aangeboden activiteiten en workshops zijn bedoeld voor jongeren t/m 25 jaar en zijn dus ook bedoeld voor jongeren onder de 16 jaar. Voel je dan ook vrij om je aan te melden!

www.outway.nl

Kindertelefoon
0800-0432 (gratis en anoniem). Elke dag van 14.00 tot 20.00 uur. Word je gepest, heb je problemen thuis, ruzie met je vrienden of voel je je rot, dan kun je bellen met de Kindertelefoon. Of chatten, via de chatbutton op onze homepage. Of  zoek kontakt via Windows Live Messenger [email protected], voeg ons toe aan je buddylist. Wil je niet bellen of chatten, dan vind je wellicht een tip in onze vragenkast. 

www.kindertelefoon.nl