Ga naar de inhoud

Seksualiteit

Seksualiteit
Informatief en betrouwbaar.  Seksualiteit.nl is de website voor betrouwbare informatie over relaties
en seksualiteit. Met van alles over de leuke en soms ook minder leuke kanten van seks (sex).Direct kontakt met een hulpverlener van Korrelatie. Rutgers Nisso Groep en World Population Foundation (WPF) vormen sinds 1 januari 2011 Rutgers WPF. Door bundeling van krachten kunnen wij ons binnen en buiten Nederland nog beter inzetten voor goede seksuele en reproductieve gezondheid en rechten. Voor ieder mens, ongeacht geslacht, (culturele) achtergrond of seksuele voorkeur. 

www.seksualiteit.nl

Seksueel geweld
Welkom op de Hulppagina Seksueel Geweld. Een website voor slachtoffers van seksueel geweld en de mensen om hen heen. Doelstelling van deze site is het toegankelijker maken van hulp en lotgenotencontact.
Wij willen graag dat deze website een stimulerende omgeving biedt, waarin mensen kunnen groeien en zich op hun gemak voelen. Het sleutelwoord hierbij is respect.

www.seksueelgeweld.nl

Jongeren informatie punt
JIP staat voor Jongeren Informatie Punt. Het JIP geeft informatie en advies over werk, school, drugs, geld, huisvesting, rechten en plichten, seks en vrije tijd. In veel plaatsen in Nederland vind je JIP’s, soms in een bibliotheek, buurthuis of school of als apart informatiepunt. Je kunt anoniem en gratis bij een JIP terecht met je vragen. Op deze site vind je alle informatie die voor jou van belang is.

www.jip.org

Seksuologie ( Tiel / Gelderland )
Henriëtte Schoones, relatietherapeut/seksuoloog. Praktijk voor begeleiding en advies bij relatie- en seksuele problemen. Relatieproblematiek: U vindt hier informatie over relatieproblemen. De oorzaken van relatieproblemen , de werkwijze en ervaringen van cliënten.
Seksuologie: U vindt hier informatie over de meest voorkomende seksuele problemen. De oorzaken van seksuele problemen, de werkwijze, en ervaringen van cliënten. Aangesloten bij: NVVS, NVPA, VIT, WVSD.

www.seksuologie.nl

Condoom anoniem
Snel, discreet en gratis verzending. Jouw condooms kies en koop je hier voordelig en gemakkelijk. Maak jouw keuze uit het assortiment in de online-condoom-winkel. Verder vind je op deze website informatie over aanbiedingen, Durex play, veilig vrijen, anti-conceptie en zwangerschap, SOA /geslachtsziekten en nog veel meer.
www.condoom-anoniem.nl