Ga naar de inhoud

Scheiden

Scheidingsmakelaar
De Scheidingsmakelaar omdat scheiden ook een nieuw begin is. Wij zijn de grootste partij in
(echt)scheidingsbemiddeling in Nederland. Wij werken met specialisten op elk deelgebied van een scheiding. Gegarandeert onafhankelijke bemiddeling. Bij ons heeft u één contactpersoon voor alle zaken rond uw scheiding.

www.scheidingsmakelaar.nl

Teurlings & Ellens
Via deze website geven wij een beeld van ons kantoor, van onze medewerkers en van de diensten die wij als advocaat aan u kunnen leveren.U kunt bij ons terecht voor onder meer strafzaken, WOTS-, uitleverings- en overleveringszaken, zaken op het gebied van intellectuele eigendom, arbeidsrecht, echtscheidingen (Echtscheiding online), personen- en familierecht, ondernemingsrecht en incasso’s.

www.teurlingsellens.nl

Echtscheidingswinkel ( Eindhoven )
Directe hulp en betrokkenheid bij uw scheiding. Ons advocatenkantoor, Kempen Advocaten BV, gevestigd in Eindhoven,  is met name actief op het terrein van familierecht. De werkzaamheden worden verricht door meerdere advocaten en juristen (scheidingsbemiddelaars/mediators). Wij doen onze werkzaamheden tegen een vast tarief (niet op basis van een uurtarief).

www.echtscheidingswinkel.nl

Kinderen – echtscheiding
Om als ouders in zo’n ingrijpend en chaotisch proces als echtscheiding tevens uw kinderen te kunnen ondersteunen of opvangen is vaak moeilijk en kost extra energie en tijd. Het verstoort ook vaak de concentratie en daarmee de kwaliteit van het huishouden, de zorg voor kinderen, de sociale contacten of de arbeid buitenshuis. Kortom, beide ouders zullen in hun veranderd ouderschap met zorgen, vragen en problemen geconfronteerd worden. Wij richten ons vooral op wat u in de praktijk met kinderen tegen kunt komen.

www.kinderen-echtscheiding.nl

Juridisch Loket / Bureau rechtshulp ( landelijk )
Het Bureau Rechtshulp is een term die men nog vaak hoort. Het is de voorloper van het Juridisch Loket. Het Juridisch Loket is een door de overheid gesubsidieerde advies- en doorverwijsinstelling voor mensen met juridische conflicten. U kunt hier in eerste instantie vrijblijvend uw vragen stellen.

http://juridisch-platform.nl/bureau-rechtshulp