Ga naar de inhoud

Kind

Stichting Ambulante Fiom / International Social Service (Landelijk)
De Fiom is gespecialiseerd in hulpverlening aan iedereen, die vragen of problemen heeft op het gebied van onbedoelde zwangerschap, abortus, afstand ter adoptie, ongewenste kinderloosheid, adoptie/ouderschap, zoekacties naar bloedverwanten en nog veel meer. Leer omgaan met uw gevoelens en vindt antwoord op uw vragen. Bij de Fiom krijgt u hulp, informatie en advies.
ISS is een wijdvertakte internationale organisatie die speciaal is toegelegd op grensoverschrijdend welzijnswerk. In Nederland valt ISS onder Stichting Ambulante Fiom.  Wij bieden dienstverlening aan personen en instellingen die te maken hebben met sociale of sociaal-juridische problemen in verband met (re)migratie.

www.fiom.nl

Ouders online
Welkom bij de grootste ouders-community van Nederland. Voor ouders van kinderen van -1 tot 18 jaar. Ouders Online is een  onafhankelijke website voor aanstaande ouders en ouders van kinderen tot en met de puber-leeftijd. Bezoekers kunnen onderling informatie  uitwisselen (forum, chat), vragen stellen aan deskundigen en vele aan onmisbare informatie raadplegen.

www.ouders.nl

Jonge gezinnen
Jonge Gezinnen geeft (aanstaande) ouders informatie in de vorm van  tijdschriften, websites en zelfs een beurs. Daarnaast bieden we  aantrekkelijke aanbiedingen en acties. 

www.jongegezinnen.nl

Pleegzorg Nederland ( Landelijk )
Het bureau Landelijke Voorlichting Pleegzorg richt zich op de algemene beeldvorming over pleegzorg. Dit bureau is onderdeel van Jeugdzorg Nederland, de brancheorganisatie voor jeugdzorg. De landelijke voorlichting is er op gericht een reeël en positief  beeld van de diverse vormen van pleegzorg te schetsen. Nog steeds blijkt pleegzorg een relatief onbekend begrip.

www.pleegzorg.nl