Ga naar de inhoud

contactadvertentie

Ouder alleen
Ouder Alleen is een website voor alleenstaande ouders. Op Ouder Alleen wisselen alleenstaande ouders ervaringen uit over het alleenstaand ouderschap, echtscheiding, alimentatie, co-ouderschap, rouwverwerking, opvoeding en nog veel meer. Er worden afspraken gemaakt over vakanties, uitjes met de kinderen en avondjes stappen.

www.ouderalleen.nl

Contigo contact
Stichting Contigo Contact. Een virtuele ontmoetingsplek voor lesbische en biseksuele vrouwen in Nederland en België Lees over ervaringen van andere vrouwen met Contigo Contact. Zowel liefdeservaringen als andere ervaringen zijn geplaatst.

www.contigocontact.nl

Zij aan zij
Magazine online. Zij aan Zij is een Nederlands magazine voor lebische en biseksuele vrouwen. Nieuws, E-zine, Meet & Greet, Events, Actie & Info.

www.zijaanzij.nl

ovOntmoeting
Ben je op zoek naar iemand die je in de trein ontmoet hebt en met wie je graag opnieuw contact zou willen hebben? Of heb je onlangs met de trein gereisd en ben je benieuwd of iemand op zoek is naar jou? Plaats een oproep of neem een kijkje op ovOntmoeting.

www.ovontmoeting.nl/plaatsen

Zorgmatch
Zorgmatch is bedoeld voor mensen met een PGB budget die op zoek zijn naar hulp. Een oproep plaatsen is gratis voor hulpvragers. Ook kunnen hulpvragers zoeken naar een geschikte hulpbieder in de database. Freelancers en bedrijven hebben de mogelijkheid om een betaalde advertentie te plaatsen of een reactie abonnement te nemen.

www.zorgmatch.org

SamenUITagenda
SamenUITagenda heeft een duidelijke missie en dat is mensen bij elkaar brengen. Het platform faciliteert samen met partners ontmoetingen rondom verschillende evenementen en organisaties. Door de variatie aan thema’s en regio kan elke doelgroep bereikt worden.

samenuitagenda.nl/nl/uit-activiteiten

Vriendin
Het populaire vrouwenblad Vriendin heeft een oproeppagina voor vrouwen die op zoek zijn naar een vriendin. Deze pagina is nadrukkelijk niet bedoeld voor het zoeken naar een relatie, maar is puur gericht op vrouwen die op zoek zijn naar een vriendin om er gezellig mee te kletsen of om samen uit te gaan, om samen te shoppen of andere leuke dingen te ondernemen.

www.vriendin.nl/vriendschap-gezocht/