Ga naar de inhoud

Samenwonen

Notaris
Met recht midden in de maatschappij. Informatie over de diverse samenlevingsvormen.

www.notaris.nl

Notaristarieven
U vergelijkt hier eenvoudig de notaristarieven van alle notarissen in Nederland. Zo vindt u de geschikte notaris om mee in zee te gaan.
Verder leest u op deze site uitgebreide informatie over zowel privé- als zakelijke situaties, waarin u een notaris nodig kunt hebben.

www.notaristarieven.nl

Interpolis
Interpolis. Glashelder. Sluit direct online een verzekering, maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek of sluit uw verzekeringen telefonisch af. Interpolis behoort tot de toonaangevende verzekeraars van Nederland. Door onze eigenzinnige aanpak genieten wij grote bekend­heid bij het publiek.
Onze Glashelder-campagne onderstreept waar Interpolis voor staat: transparantie van de organisatie en de producten. Interpolis maakt verzekeren niet ingewikkelder dan het is. Glashelder bieden wij consumenten en ondernemers concrete en relevante verzekeringsoplossingen voor risico’s waar zij aan bloot staan.

www.interpolis.nl

Centraal Beheer
Even voorstellen: Centraal Beheer Achmea is landelijk bekend als de verzekeringsmaatschappij uit Apeldoorn. We zijn een van de grootste verzekeraars van Nederland en hebben rechtstreeks en persoonlijk contact met onze klanten. Wij bieden onze klanten zekerheid, gemak en duidelijkheid.
Wij zijn de grootste collectieve verzekeraar van Nederland. Grote kans dat ook u profiteert van flinke premiekortingen.

www.centraalbeheer.nl

FBTO
Misschien kent u FBTO al wat langer. Maar misschien weet u alleen dat FBTO een verzekeringsmaatschappij is. En bent u onbekend met waar wij voor staan. Kijk dus op uw gemak rond en maak kennis met ons!
Probeer MijnFBTO:
Als u zich inschrijft voor MijnFBTO kunt u op elk moment van de dag al uw FBTO verzekeringen en bankzaken raadplegen.  Kortom, u beheert en regelt uw verzekeringen nog eenvoudiger via MijnFBTO.

www.fbto.nl