Ga naar de inhoud

Welkomstwoord

RelatieZone.nl, een ontmoetingsreis langs vele leuke sites.
 

Of je nu die serieuze single bent op zoek naar de ware of je bent die single met diverse verhoudingen, beiden zoeken jullie een snelle, efficiënte, laagdrempelige en selectieve manier om jullie wens binnen handbereik te krijgen: RelatieZone.nl helpt jullie daarbij. Het internet is voor singles een grote visvijver. Nog nooit liepen er zoveel singles rond als nu. Het aanbod om een vriendschap of een levenspartner te vinden, wordt groter en groter, maar daardoor niet overzichtelijker.
 

RelatieZone.nl is één adres voor ontmoetingen, relaties, liefde, dating en communicatie. Via onze site kun je links vinden over zaken, die direct of indirect te maken hebben met contact leggen met een gelijkgestemde; spannender en leuker kunnen wij het voor jullie niet maken.
 

Singles op het internet moeten zelf alles uitzoeken en uitvinden. Relatiezone.nl heeft alle leuke sites voor jullie gezocht en gevonden. RelatieZone.nl maakt het jullie makkelijk. Surf van een Chat naar een Date en van Vriendschap naar Uitgaan. Contact leggen gaat hier snel en met zoveel mensen als jullie maar willen.
 

“Bezoek” de sites over clubs voor singles op het gebied van uitgaan, wandelen, eten, maandelijkse borrelavonden en reizen en/of de sites over de populaire speeddate-avonden, waar je op een avond wel 30 andere vrijgezellen ontmoet voor een gesprek van 3 minuten.
 

RelatieZone.nl is Liefde … binnen handbereik
 

De singles van vandaag zijn zelfstandig, vrij en hun eigen persoon. Vele singles hebben angst om zich te binden en zijn kritischer. Wees gerust kritisch, je kan beter single zijn en gelukkig, dan ongelukkig zijn in een slechte relatie. Hieronder hebben wij een vijftal tips om het contact leggen te vergemakkelijken:
 

1) Wees bereid tot compromissen in de liefde, want de ander is niet perfect … en jijzelf ook niet.
 

2) Wees bereid om te praten met je geliefde; in hedendaagse relaties wordt veel besproken en onderhandeld.
 

3) Voor de single vrouw: stel eens minder hoge eisen aan je date, bedenk dat er naast universitair geschoolde mannen, ook zeer aantrekkelijke hbo’ers zijn.
 

4) Ben je serieus op zoek naar een partner, schrijf je dan in bij een relatiebureau. Er hangt een prijskaartje aan, maar zo vermijd je een tal van avonturiers, die helemaal niet serieus zijn.
 

5) Voor de single man: doe bij een zoekprofiel een leuke foto van jezelf.

 

Veel plezier!