relatiezone-logo

KontaktZone

chatten

contactadvertentie

dating

penvrienden

uitgaan / activiteiten

vriendschap

Stichting Ambulante Fiom / International Social Service (Landelijk)


De Fiom is gespecialiseerd in hulpverlening aan iedereen, die vragen of problemen heeft op het gebied van onbedoelde zwangerschap, abortus, afstand ter adoptie, ongewenste kinderloosheid, adoptie/ouderschap, zoekacties naar bloedverwanten en nog veel meer. Leer omgaan met uw gevoelens en vindt antwoord op uw vragen. Bij de Fiom krijgt u hulp, informatie en advies.
ISS is een wijdvertakte internationale organisatie die speciaal is toegelegd op grensoverschrijdend welzijnswerk. In Nederland valt ISS onder Stichting Ambulante Fiom.  Wij bieden dienstverlening aan personen en instellingen die te maken hebben met sociale of sociaal-juridische problemen in verband met (re)migratie.

www.fiom.nl
 

RelatieZone

buitenlandsepartner

relatiebemiddeling

samenwonen

scheiden

single

trouwen

FunZone

e-cards / emoticon

forum

geschenk

romantiek

test

uiterlijke verzorging

JouwZone

jongeren

kind

man

vrouw

zwanger

WelzijnZone

communicatie

hulpverlening

seksualiteit

therapie

 

 

Motheraffairs


Motheraffairs is een pragmatisch initiatief geweest ter bevordering van de inzet van derden voor kinderopvang. Het is bedoeld voor ouders en vrouwen om zich gezamenlijk hard te maken om de kinderopvang zelf goed en snel te kunnen regelen. Dus geen onnodige intermediairs! En dus ook geen onnodige kosten.
Het platform biedt u de mogelijkheid met anderen in contact te komen en zaken te regelen. Tevens voor bedrijven om kosteloos haar vacatures aan te bieden en voor zoekenden hierop te reageren.

www.motheraffairs.nl
 

 

 

Ouders online


Welkom bij de grootste ouders-community van Nederland. Voor ouders van kinderen van -1 tot 18 jaar. Ouders Online is een  onafhankelijke website voor aanstaande ouders en ouders van kinderen tot en met de puber-leeftijd. Bezoekers kunnen onderling informatie  uitwisselen (forum, chat), vragen stellen aan deskundigen en vele aan onmisbare informatie raadplegen.

www.ouders.nl
 

 

 

Jonge gezinnen


Jonge Gezinnen geeft (aanstaande) ouders informatie in de vorm van  tijdschriften, websites en zelfs een beurs. Daarnaast bieden we  aantrekkelijke aanbiedingen en acties. 

www.jongegezinnen.nl
 

 

 

Kindje op komst


Voor moeders zoals ik. Baby & Kids Info Site Award 2011. Kindje op Komst is een informatieve website voor vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn, net bevallen zijn en moeders van jonge kinderen. Informatie en actuele nieuwtjes over zwangerschap, pasgeborenen en allerlei ander relevant nieuws.

www.kindjeopkomst.nl
 

 

 

Erfocentrum ( landelijk )


Het Erfocentrum is het Nationale Informatiecentrum Erfelijkheid, Kinderwens en Medische Biotechnologie.
Het Erfocentrum geeft voorlichting over deze drie samenhangende gebieden. Het Erfocentrum geeft voorlichting over erfelijkheid, erfelijke/aangeboren aandoeningen, kinderwens, zwangerschap en medische biotechnologie. Het informatieaanbod richt zich zowel op het publiek als specifieke doelgroepen, zoals patiŽnten en relevante beroepsgroepen. Het toenemende belang van genetica voor de gezondheidszorg en samenleving maakt evenwichtige en begrijpelijke voorlichting noodzakelijk.

www.erfocentrum.nl
 

 

 

Fertiliteitsnet


Portal met interessante websites.

www.fertiliteitsnet.nl
 

 

 

Babypraat


Portal met interessante websites. Wat u nodig hebt, wanneer u het nodig hebt.

www.babypraat.nl
 

 

 

Zwanger nu


Nieuw leven vraagt om tijdige informatie. Een zwangerschap is een heel bijzondere periode in uw leven. Tijdens en na de zwangerschap wilt u als ouders natuurlijk het beste voor uw kind. U kunt zich daar echter al voor de zwangerschap op voorbereiden.

www.zwangernu.nl