relatiezone-logo

KontaktZone

chatten

contactadvertentie

dating

penvrienden

uitgaan / activiteiten

vriendschap

RelatieZone

buitenlandsepartner

relatiebemiddeling

samenwonen

scheiden

single

trouwen

FunZone

e-cards / emoticon

forum

geschenk

romantiek

test

uiterlijke verzorging

JouwZone

jongeren

kind

man

vrouw

zwanger

WelzijnZone

communicatie

hulpverlening

seksualiteit

therapie

Vrouwenpraat


Vrouwenpraat wil graag een alternatief bieden voor de vele commerciŽle vrouwenpagina’s. Vind hier een forum, spelletjes en een evenementenkalender.

www.vrouwenpraat.nl
 

 

 

Vrouw online


De uitgebreide site over en voor de vrouw. Van koken tot beauty en mode. Van werk tot vragen over relaties en seksualiteit. Gezondheid, gezin, testen  en nog veel meer.

www.vrouwonline.nl
 

 

 

Gezonheidswebshop


Gezondheidswebshop voor vragen, advies en informatie.

www.vrouwengezondheid.nl
 

 

 

Femistyle


FemiStyle is een internet magazine voor trendy vrouwen over beauty, carriŤre, culinair, horoscoop, e-cards, fashion, forum, gezondheid, mama-zijn, shopping, spelletjes, vakantie en nog veel meer.

www.femistyle.be
 

 

 

Jojoclub


Actueel nieuws over afslanken en gezondheid in het algemeen.

www.jojoclub-afslanken.com
 

 

 

Boekgrrls


Deze site is voor en door vrouwen gemaakt, die van lezen houden. Die het leuk vinden om met andere vrouwen over boeken te discussiŽren. Die druk met elkaar mailen over boeken, tijdschriften, (kranten)artikelen en alles wat verder lezenswaardig is of de deelnemers bezighoudt.

www.boekgrrls.nl
 

 

 

Het Moederfront


Wij willen dat het werk dat moeders  thuis doen weer als werk wordt gezien, en niet als niets doen! Omdat dit voor √°lle moeders geldt, of ze nou fulltime of parttime moederen hebben we de naam Thuisblijfmoedersite veranderd in Het Moederfront. Het Moederfront is er, omdat niemand zich zou moeten verontschuldigen dat ze 'alleen maar moeder is'.

www.thuisblijfmoeders.nl
 

 

 

Motheraffairs


Motheraffairs is een pragmatisch initiatief geweest ter bevordering van de inzet van derden voor kinderopvang. Het is bedoeld voor ouders en vrouwen om zich gezamenlijk hard te maken om de kinderopvang zelf goed en snel te kunnen regelen. Dus geen onnodige intermediairs! En dus ook geen onnodige kosten.
Het platform biedt u de mogelijkheid met anderen in contact te komen en zaken te regelen. Tevens voor bedrijven om kosteloos haar vacatures aan te bieden en voor zoekenden hierop te reageren.

www.motheraffairs.nl
 

 

 

Stichting Voedingscentrum Nederland


Eerlijk over eten. Gezond, lekker, veilig en bewust eten is belangrijk in onze samenleving. Elke Nederlander kan met al zijn vragen hierover terecht bij een  onafhankelijke organisatie: Stichting Voedingscentrum Nederland. Daartoe werkt het Voedingscentrum aan het vertalen en duiden van  wetenschappelijke kennis, met als uitkomst begrijpelijke, afgewogen en  bruikbare richtlijnen en adviezen. 

www.voedingscentrum.nl
 

 

 

Zoek oppas


Uw beste bron voor een oppas.  De meest complete oppas website van Nederland. De plaats waar ouders oppassers vinden en andersom.

www.zoekoppas.nl