relatiezone-logo

KontaktZone

chatten

contactadvertentie

dating

penvrienden

uitgaan / activiteiten

vriendschap

RelatieZone

buitenlandsepartner

relatiebemiddeling

samenwonen

scheiden

single

trouwen

FunZone

e-cards / emoticon

forum

geschenk

romantiek

test

uiterlijke verzorging

JouwZone

jongeren

kind

man

vrouw

zwanger

WelzijnZone

communicatie

hulpverlening

seksualiteit

therapie

U4U


U4U singles community. U4U is een interactief platform voor actieve singles en mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Dat kan zijn een maatje om mee te gaan stappen, sporten of reizen.
U4U verzamelt alle informatie die interessant is voor de moderne single. Zin om met anderen leuke dingen te beleven? Wil je ook eens wat nieuwe gezichten zien? Houd je van wandelen, uitgaan, wijnproeven, koken, theater, weekendjes erop uit, workshops, bezoek aan festivals, avontuur, lol en diepgang?
U4U maakt dit mogelijk.


www.u4u.nl
 

 

 

Christelijk contact


Welkom op de oudste christelijke datingsite van Nederland. Al meer dan negen jaar is ChristelijkContact hét medium om een christelijke partner, of vriend te vinden. Kwaliteit hoeft niet altijd geld te kosten, want voor ChristelijkContact betaal je helemaal niets. Je kunt dus gratis een profiel aanmaken, chatten, anoniem berichten versturen en nog veel meer, voor zo lang als jij wilt! Veel succes op onze website!

www.christelijkcontact.nl
 

 

 

Schoolbank


Vind hier je oude klasgenoten terug! Bij SchoolBank kun je je oude vrienden, vriendinnen en schoolliefdes weer terug vinden, en je kunt zien wat er van ze is geworden.

www.schoolbank.nl
 

 

 

OV Ontmoeting


Ontmoet elkaar opnieuw. Op zoek naar iemand die je hebt ontmoet in de trein? Of benieuwd of iemand op zoek is naar jou? Ontmoet elkaar opnieuw hier op ovOntmoeting.nl.

www.treinreizigers.nl
 

 

 

Farmcontact


Farm Date is een dating-kennismakingssite voor iedereen, die serieus contact wil zoeken via het internet. Op Farm Date kun je natuurlijk een partner vinden voor een relatie, maar je kunt ook gewoon een vriendschappelijk contact leggen met andere deelnemers. Hoewel Farm Contact zich met name op de agrarische gemeenschap richt, is iedereen natuurlijk van harte welkom om deel te nemen aan Farm Date.

www.farmcontact.com