relatiezone-logo

KontaktZone

chatten

contactadvertentie

dating

penvrienden

uitgaan / activiteiten

vriendschap

RelatieZone

buitenlandsepartner

relatiebemiddeling

samenwonen

scheiden

single

trouwen

FunZone

e-cards / emoticon

forum

geschenk

romantiek

test

uiterlijke verzorging

JouwZone

jongeren

kind

man

vrouw

zwanger

WelzijnZone

communicatie

hulpverlening

seksualiteit

therapie

Samen-actief ( Noord-Nederland )


Welkom bij de website van Samen Actief,de plaats om nieuwe vrienden te maken! De activiteitenclub voor de Noord-Nederlandse single.  Het blijkt maar al te vaak dat alleenstaanden of alleengaanden vaak in de weekenden op zoek zijn naar een invulling. Voor die mensen is Samen-Actief, gewoon lekker iets doen met anderen, nieuwe kennissen en vrienden maken. Samen Actief is geen dating club.

www.samen-actief.com
 

 

 

Activcrowd ( Den Haag / ZH )


Stichting ActivCrowd brengt mensen samen door middel van activiteiten op het gebied van uitgaan, eten, muziek, theater, dansen, beurzen, musea, sport, recreatie, spelletjes etc. 
Onze deelnemers zijn mensen uit de omgeving van Den Haag en Delft en in de leeftijdsgroep van 29 - 49 jaar. Onder onze deelnemers zijn zowel stellen als singles. De meeste deelnemers (90%) zijn echter single.

www.activcrowd.com
 

 

 

Stichting Outway


Stichting Outway is opgericht speciaal voor homoseksuele jongeren en hun omgeving. Op allerlei verschillende manieren geeft Stichting Outway hulp, advies, informatie en ondersteuning in de ruimste zin van het woord op het gebied van homoseksualiteit. De aangeboden activiteiten en workshops zijn bedoeld voor jongeren t/m 25 jaar en zijn dus ook bedoeld voor jongeren onder de 16 jaar. Voel je dan ook vrij om je aan te melden!

www.outway.nl
 

 

 

Luva ( Dordrecht / ZH )


Leukste Uitgaansgroep Van Allemaal in Rotterdam en omstreken. Ben jij op zoek naar gezelligheid en vind je het leuk om op een open en spontane wijze in contact te komen met anderen? Luva is een activiteitenclub waarbij het draait om het meedoen aan -en indien gewenst, het zelf opzetten van- activiteiten. Deze activiteiten zijn zeer divers en daarom zullen ze dan ook iedereen aanspreken. De LUVA is echter nadrukkelijk geen datingclub.

www.luva.org
 

 

 

Activiteiten vereniging Z-limburg ( Brunssum / Limburg )


Wil je meer actief zijn, maar niet alleen? Kom dan bij de AVZL (Activiteiten Vereniging Zuid Limburg) en ontmoet interessante mensen in een ongedwongen sfeer bij jouw in de buurt.  Een grote diversiteit aan activiteiten.

www.AVZL.nl
 

 

 

Go out! ( Amsterdam / NH )


Go-Out! Is een organisatie die met ruime ervaring en met succes leuke en betaalbare uitjes organiseert. Wij zorgen voor een grote agenda met een grote verscheidenheid aan activiteiten waar je aan mee kan doen. Denk aan sportieve, culturele en culinaire activiteiten en regelmatig interessante citytrips & sportieve weekendjes weg voor iedereen die zijn/haar vrije tijd op een leuke manier wil invullen

www.go-out.nl
 

 

 

Mates & Dates ( Beesd / Gelderland )


Mates & Dates organiseert gezellige weekenden, workshops, dagjes en avondjes uit voor ondernemende, gezellige en actieve 40+ singles. Bij alle activiteiten is ons streven een gelijke verdeling tussen mannen en vrouwen. Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd gekregen hebt. Wil je een ander resultaat, doe dan eens iets anders. Geen lidmaatschap nodig.

www.matesanddates.nl
 

 

 

Luva                                                                                                              Dordrecht (ZH)


Leukste uitgaansgroep van allemaal. Vele mogelijkheden om elkaar te ontmoeten en daardoor je vrienden- / kennissenkring uit te breiden en / of te vernieuwen, middels activiteiten in de regio Rijnmond, die jou
aanspreken.

www.luva.org