relatiezone-logo

KontaktZone

chatten

contactadvertentie

dating

penvrienden

uitgaan / activiteiten

vriendschap

Gonny van Werkhoven ( Delft / ZH )


Praktijk voor therapie, coaching en begeleiding. Lid: VNGN, NBGT. Gestalttherapie, relatietherapie. Wie hulp zoekt, heeft de eerste stap op weg naar de oplossing van zijn/haar probleem al gezet. De erkenning, dat er iets aan de hand is, is van groot belang.

www.gonny-van-werkhoven.nl
 

 

 

RelatieZone

buitenlandsepartner

relatiebemiddeling

samenwonen

scheiden

single

trouwen

FunZone

e-cards / emoticon

forum

geschenk

romantiek

test

uiterlijke verzorging

JouwZone

jongeren

kind

man

vrouw

zwanger

WelzijnZone

communicatie

hulpverlening

seksualiteit

therapie

Echtscheiding kinderen


Portal met interessante sites.

www.echtscheiding-kinderen.nl
 

 

 

Relatietherapie ( ‘s Hertogenbosch / NB )


Praktijk voor relatietherapie. Jan Bettgens en Gera Freriks. Gestaltrelatietherapie is bedoeld voor paren, die op een of andere manier problemen of belemmeringen ervaren in het contact met elkaar. Relatietherapie kan ondersteunend zijn om te helpen hier samen uit te komen. Lid: NVAGT, EAGT, EAP.

www.relatietherapie.net
 

 

 

Relatietherapeuten ( Rotterdam / ZH )


De Kunst van Samen is een samenwerkingsverband van twee gestalttherapeuten. Paul Musters en Cathelijn van Wijngaarden bieden een bijzondere en intensieve vorm van relatietherapie aan voor mensen die op zoek zijn naar groei en evenwicht in hun relatie.

www.relatietherapeuten.nl
 

 

 

Nederlands Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en -theorie ( Amsterdam / NH )


De Nederlands Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en Gestalttheorie (NVAGT) is de beroepsvereniging voor Gestalttherapeuten. Zij waakt over de kwaliteit van de Gestalttherapie, opleidingen en de wetenschappelijke ontwikkeling van het vak. Ook vindt de doorlopende bij- en nascholing en toetsing plaats onder auspiciŽn van de NVAGT. Bij ons bent u verzekerd van een verantwoorde professionele behandeling. Zoek hier voor een therapeut bij u in de buurt in Nederland en BelgiŽ.

www.nvagt-gestalt.org
 

 

 

De Meyboom ( Vlissingen / Zeeland )


Praktijk voor Relatietherapie, Individuele therapie, Cursussen, In-House bijscholing en Boeken. Onze therapieruimte  is in Vlissingen. Wij verzorgen cursussen op locatie. Meer kwaliteit in je leven. Lid: NVAGT, EAGT.

www.demeyboom.nl
 

 

 

Op eigen koers ( Amersfoort / Utrecht )


Leren leven en werken met de vrijheid om je eigen koers te volgen. In onze praktijk werken: Paul van Beuzekom en Marianne van Berkel (deelnemers van de samenwerkingsgroep “Gestalttherapie Amersfoort”. Wij werken volgens de gedragscode van het VNGN. Gestaltpraktijk voor therapie, relatietherapie, managementcoaching, coaching, reÔntegratietherapie, nieuw samengestelde gezinnen en cursussen.

www.opeigenkoers.nl
 

 

 

Persoon en context ( Houten / Utrecht )


Persoon en Context biedt: Individuele Psychotherapie, Intensieve Kortdurende Dynamische Psychotherapie volgens Davanloo (ISTDP),  Cognitieve Gedragstherapie, Acceptance & Commitment Therapy en Relatietherapie. Lid: BIG-register, NIP, NVP, Working Alliance.

www.persoon-en-context.nl
 

 

 

Relatieconsulent ( Zaandijk / NH )


Weet u wat uw partner tegenwoordig voelt? Een relatie is niet iets wat zomaar gezond blijft. Er moet een goede balans zijn tussen ‘geven’ en ‘nemen’ en er moet met regelmaat aan worden gewerkt. Het allerbelangrijkste is om met elkaar te blijven praten.Met ruime ervaring in Maatschappelijk werk, Relatiebemiddeling en -Therapie wil ik u samen weer op weg helpen naar een gelukkige relatie. Relatieconsulent.nl is een onderdeel van MCM Zaandstad te Zaandijk.

www.relatieconsulent.nl
 

 

 

Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie


Welkom op de website van de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie (NVP), de beroepsvereniging van via de Wet BIG geregistreerde psychotherapeuten en diegenen die daarvoor in opleiding zijn. Deze website is bedoeld voor (aankomend) psychotherapeuten, verwijzers en mensen die belangstelling hebben voor of op zoek zijn naar psychotherapie.

www.psychotherapie.nl
 

 

 

Thijs Maasen (Amserdam / NH )


Psychologenpraktijk dr. Thijs Maasen. De praktijk is gespecialiseerd in psychologische hulpverlening bij problemen rond homoseksualiteit, relaties, gezondheid, hiv-infectie, acceptatie serostatus, misbruikervaringen, verlies & rouw, en werk. De hulp wordt aangeboden in de vorm van een psychoanalytische psychotherapie. Lid: LVE, NIP, NVP, NVvS. Ingeschreven bij BIG-register, GZ-register..

www.homopsycholoog.nl
 

 

 

Centrum Cognitieve Gedragstherapie ( Zoetermeer / ZH )


Bent u al langere tijd bezig uw problemen, zoals u die ervaart bij angst, depressie, stress, paniek, fobieŽn, enzovoorts.... op te lossen? Ja? Dan bent u bij ons aan het goede adres. U wilt zich graag beter voelen, meer beheersing hebben over uw eigen doen en laten, of u wilt zich in sociale situaties beter op uw gemak voelen.

www.CCGT.nl