relatiezone-logo

KontaktZone

chatten

contactadvertentie

dating

penvrienden

uitgaan / activiteiten

vriendschap

RelatieZone

buitenlandsepartner

relatiebemiddeling

samenwonen

scheiden

single

trouwen

FunZone

e-cards / emoticon

forum

geschenk

romantiek

test

uiterlijke verzorging

JouwZone

jongeren

kind

man

vrouw

zwanger

WelzijnZone

communicatie

hulpverlening

seksualiteit

therapie

Girls only


A wise man once said: 'ask a girl'. Op girlsonly.nl kan je vragen stellen over van alles en nog wat. Staat die nieuwe kleding je goed? Problemen met je vriendje? Benieuwd wat de nieuwe trends en styles worden? Vraag het aan de andere leden van girlsonly.nl. Zonder bemoeienis van ouders of jongens. Kijk bij “test jezelf” voor vele leuke tests.

www.girlsonly.nl
 

 

 

Intelligentietest


Intelligentietest.nl: vele bezoekers gingen u voor en vonden de geschikte IQ test. Intelligentietest heeft de grootste verzameling IQ tests.

www.intelligentietest.nl
 

 

 

Relatietest / Partnerkeuzetest


Alles over een relatie, dating en partner keuze. Deze site biedt een overzicht van zaken die van belang kunnen zijn voor het krijgen en onderhouden van een kwalitatief goede relatie. Daarbij kun je met enkele tests meer inzicht krijgen in wie je bent. Het hebben van een kwalitatief goede relatie, en het maken van de juiste partnerkeuze(s) is echter zeker niet vanzelfsprekend. Kennis over de 'werking' van relaties en van het komen tot partner keuzes is noodzakelijk. Een zeer goede dosis zelfkennis lijkt zelfs onmisbaar.

www.relatietest.nl
 

 

 

123 test


Echte tests voor serieuze antwoorden. Het internet is bezaaid met tests. Je kunt het zo gek niet bedenken of er bestaat een test over. Maar hoe bepaal je nu of een test 'goed' of 'slecht' is? Op de site van 123test kun je zien aan de hand van kubusjes de waarde van de testuitslagen. 123test hanteert diverse kwaliteitstips om de waarde van een test te beoordelen.

www.123test.nl
 

 

 

IQ


Een uniek concept. Misschien heeft u het idee, dat u op uw werk niet de waardering krijgt, die u verdient of dat u toe bent aan een hogere functie? Of misschien wilt u wel gewoon weten hoe slim u echt bent? Maak dan online één van onze professionele IQ testen. Direct wordt dan na afloop online een uitslag van uw IQ weergegeven; dit is gratis! Vooral studenten, scholieren, werkenden en werkzoekenden behalen grote voordelen door het maken van IQ-testen. Onze professionele IQ testen zijn: klassieke IQ test, algemene kennistest, rekenvaardigheid en nog veel meer.

www.testmijniq.nl