relatiezone-logo

KontaktZone

chatten

contactadvertentie

dating

penvrienden

uitgaan / activiteiten

vriendschap

RelatieZone

buitenlandsepartner

relatiebemiddeling

samenwonen

scheiden

single

trouwen

FunZone

e-cards / emoticon

forum

geschenk

romantiek

test

uiterlijke verzorging

JouwZone

jongeren

kind

man

vrouw

zwanger

WelzijnZone

communicatie

hulpverlening

seksualiteit

therapie

Ouder alleen


Ben jij een OuderAlleen? Ben je gescheiden of is jouw echtgenoot overleden en sta je er echt helemaal alleen voor? OuderAlleen.nl biedt je een forum, contact met lotgenoten, warme vriendschap en ook genieten van leuke OA-feesten, uitjes en vakanties. En op OA vind je informatie en ervaringen over alle aspecten van het ouderschap, wetgeving, scheiden, testamenten en nog veel meer.

www.ouderalleen.nl
 

 

 

1 ouder


Diverse artikelen voor en sommige door alleenstaande ouders. We bieden je een uitgebreid overzicht van boeken op het gebied van ouderschap, echtscheiding, verlies verwerken. Nuttige adressen voor alleenstaande ouders. Op 1ouder.nl vind je een uitgebreid aanbod van eenouder vakanties. chat, forum, virtueel café en nog veel meer.

www.1ouder.nl

 

 

 

Alleen wonen


Bijna één op de drie huishoudens in Nederland bestaat uit één persoon met of zonder kinderen en een grote groep van deze mensen is alleen komen te staan na een echtscheiding. Als alternatief voor een datingsite, wat gelijk op een relatie gericht is, is deze site gericht op sociale contacten, maar het vinden van een leuke partner is niet uitgesloten. Het hoofddoel van deze site is het aanbieden van informatie over en voor alleenstaande vaders en moeders. Mensen zonder kinderen zijn ook zeer welkom.

www.alleenwonen.nl
 

 

 

Alleenstaandenreizen


Alleenstaandenreizen.nl is bedoeld voor Singles (+45), die graag op een ongedwongen en gezellige manier op vakanties willen, maar dan niet alleen. Op deze site vindt u diverse leuke groepsreizen naar tal van bestemmingen in Europa, maar ook reizen buiten Europa kunt u hier vinden. Echtparen zijn niet toegestaan. Wel zijn twee alleenstaande vrienden of vriendinnen, die samen op reis willen gaan van harte welkom.

www.alleenstaandenreizen.nl
 

 

 

Bradly


Weekendje weg, zin in vakantie maar niet alleen? Op deze site vind je de leukste arrangementen voor alleenboekers. Singles en niet singles. Bradly Groepsreizen staat bekend om haar veelzijdige arrangementen aanbod van weekendjes weg in eigen land en betaalbare korte vakanties in binnen- en buitenland.

www.bradly.nl
 

 

 

Estivant Vakanties


Singlevakanties: Onze singlevakanties zijn voor iedereen die alleen op vakantie wil. Heb je in deze fase van je leven geen partner of hebben je vriend(inn)en andere plannen? Kies dan voor één van onze strand-, actief- of wintersportvakanties met een gezellige groep mensen!
1-Oudervakanties: Een belevenis van formaat. Unieke eenoudervakanties door onze gastvrije medewerkers, leuke programma’s en originele bestemmingen. Aangesloten bij SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds.

www.singlebreak.nl
 

 

 

Dating time


Dating en Single-reizen. Datingsite: vandaag nog daten, Single-reizen: alle alleengaandereizen op 1 rij, telefoondating: luister naar de contactadvertenties.

www.datingtime.nl
 

 

 

Activity international ( Groningen / Groningen )


Werken en reizen in het buitenland: reizen met iets extra's! Een werkvakantie of een spannendwildlifeproject? Vrijwilligerswerk doen, au pair zijn of een taalcursus volgen in het buitenland? Activity International helpt iedereen die bijzondere buitenlandplannen heeft! We bieden je de mogelijkheid om de wereld op een andere manier te ontdekken. Durf jij de stap te nemen?

www.activityinternational.nl
 

 

 

Plus taalreizen


Een taalreis is voor jong en oud. Een taalreis met PLUS Taalreizen is een unieke ervaring. Onze taalscholen in het buitenland staan bekend om de goede kwaliteit en vriendelijke sfeer. Buiten de taalcursus maak je makkelijk contact met internationale medecursisten en de lokale bevolking. Zo ben je ongemerkt de hele dag met de taal bezig! SGR garantie.

www.plustaalreizen.nl
 

 

 

Villavibes


Unieke Single reizen! VillaVibes organiseert single reizen voor grote groepen hoger opgeleide (HBO en WO) singles tussen de 25 en 49 jaar. VillaVibes is dan ook een reisorganisatie waar veeleisende singles graag alleen op reis gaan. De sfeer is die van een schoolreisje. Geen jachtpartijen, maar ongedwongen plezier met boeiende generatiegenoten, waar vaak langlopende contacten uit ontstaan. Van onze gasten krijgen wij complimenten over onze goede zorg en gedrevenheid. We streven namelijk niet alleen naar tevreden klanten, we willen fans!

www.villavibes.nl
 

 

 

Singlessite


Meer weten over daten, de ideale singles vakantie uitzoeken of op zoek naar betrouwbare informatie over en voor singles? Dan ben je bij Singlessite aan het juiste webadres
Onafhankelijk, actueel en soms met een knipoog nemen wij het leven van de moderne single onder de loep. Singlessite is een online lifestyle magazine met een onuitputtelijke bron van informatie voor de zelfbewuste single van nu. Alles wat hen bezig houdt komt hier ruimschoots aan bod in de vorm van nieuwsberichten, artikelen en onderzoeken. 

www.singlessite.nl