relatiezone-logo

KontaktZone

chatten

contactadvertentie

dating

penvrienden

uitgaan / activiteiten

vriendschap

RelatieZone

buitenlandsepartner

relatiebemiddeling

samenwonen

scheiden

single

trouwen

FunZone

e-cards / emoticon

forum

geschenk

romantiek

test

uiterlijke verzorging

JouwZone

jongeren

kind

man

vrouw

zwanger

WelzijnZone

communicatie

hulpverlening

seksualiteit

therapie

Seksualiteit


Informatief en betrouwbaar.  Seksualiteit.nl is de website voor betrouwbare informatie over relaties
en seksualiteit. Met van alles over de leuke en soms ook minder leuke kanten van seks (sex).Direct kontakt met een hulpverlener van Korrelatie. Rutgers Nisso Groep en World Population Foundation (WPF) vormen sinds 1 januari 2011 Rutgers WPF. Door bundeling van krachten kunnen wij ons binnen en buiten Nederland nog beter inzetten voor goede seksuele en reproductieve gezondheid en rechten. Voor ieder mens, ongeacht geslacht, (culturele) achtergrond of seksuele voorkeur. 

www.seksualiteit.nl
 

 

 

Seksueel geweld


Welkom op de Hulppagina Seksueel Geweld. Een website voor slachtoffers van seksueel geweld en de mensen om hen heen. Doelstelling van deze site is het toegankelijker maken van hulp en lotgenotencontact.
Wij willen graag dat deze website een stimulerende omgeving biedt, waarin mensen kunnen groeien en zich op hun gemak voelen. Het sleutelwoord hierbij is respect.

www.seksueelgeweld.nl
 

 

 

Jongeren informatie punt


JIP staat voor Jongeren Informatie Punt. Het JIP geeft informatie en advies over werk, school, drugs, geld, huisvesting, rechten en plichten, seks en vrije tijd. In veel plaatsen in Nederland vind je JIP's, soms in een bibliotheek, buurthuis of school of als apart informatiepunt. Je kunt anoniem en gratis bij een JIP terecht met je vragen. Op deze site vind je alle informatie die voor jou van belang is.

www.jip.org
 

 

 

Man tot man


Man tot man. Voor een gezond seksleven. mantotman.nl is een initiatief van Schorer, GGD Amsterdam en GGD Rotterdam-Rijnmond en is mede mogelijk gemaakt door het Aids Fonds.
De site is onderdeel van het Man tot Man project. Doel van dit project is het verbeteren van de preventie en zorg op het gebied van soa en hiv voor mannen, die seks hebben met mannen. Naast de website zijn er acties in het homo-uitgaansleven van Amsterdam en Rotterdam en themacampagnes onder andere via de media. Met behulp van de reacties van bezoekers wordt de site aangepast en aangevuld.

www.homoseks.nl
 

 

 

Niet voor de poes


Erotisch magazine, informatie en erotiek voor vrouwen. Forum, chat, foto’s, films en nog veel meer.

www.nietvoordepoes.nl
 

 

 

De kast uit


De kast uit! richt zich op jongeren die onlangs hebben ontdekt dat ze homoseksuele gevoelens hebben of ervoor uit willen komen dat ze homo, lesbisch of biseksueel zijn. We proberen je op een open en hopelijk een leuke manier te informeren over veel onderwerpen die te maken hebben met homoseksualiteit. Van coming out tot liefde. Van het Internet tot seks. Tevens hebben wij ook voor ouders met een homokind nuttige informatie.

www.dekastuit.nl
 

 

 

Seksuologie ( Tiel / Gelderland )


HenriŽtte Schoones, relatietherapeut/seksuoloog. Praktijk voor begeleiding en advies bij relatie- en seksuele problemen. Relatieproblematiek: U vindt hier informatie over relatieproblemen. De oorzaken van relatieproblemen , de werkwijze en ervaringen van cliŽnten.
Seksuologie: U vindt hier informatie over de meest voorkomende seksuele problemen. De oorzaken van seksuele problemen, de werkwijze, en ervaringen van cliŽnten. Aangesloten bij: NVVS, NVPA, VIT, WVSD.

www.seksuologie.nl
 

 

 

Gay & Lesbian Switchboard ( Landelijk )


Gay & Lesbian Switchboard is het landelijke informatie- en adviespunt voor alle vragen over homoseksualiteit, biseksualiteit en transgender leefstijl. De vrijwilligers van Switchboard beantwoorden vragen, bieden een luisterend oor en informeren over activiteiten. We verzamelen en verwerken informatie en stellen een landelijke agenda samen. Anoniem en vertrouwelijk! (Schorer)

www.switchboard.nl
 

 

 

Deurknop


Portal met interessante websites. Informatie voor slachtoffers van seksueel geweld en hun omgeving. 

www.deurknop.nl
 

 

 

Condoom anoniem


Snel, discreet en gratis verzending. Jouw condooms kies en koop je hier voordelig en gemakkelijk. Maak jouw keuze uit het assortiment in de online-condoom-winkel. Verder vind je op deze website informatie over aanbiedingen, Durex play, veilig vrijen, anti-conceptie en zwangerschap, SOA /geslachtsziekten en nog veel meer.
www.condoom-anoniem.nl