relatiezone-logo

KontaktZone

chatten

contactadvertentie

dating

penvrienden

uitgaan / activiteiten

vriendschap

RelatieZone

buitenlandsepartner

relatiebemiddeling

samenwonen

scheiden

single

trouwen

FunZone

e-cards / emoticon

forum

geschenk

romantiek

test

uiterlijke verzorging

JouwZone

jongeren

kind

man

vrouw

zwanger

WelzijnZone

communicatie

hulpverlening

seksualiteit

therapie

Stichting Ambulante Fiom / International Social Service (Landelijk)


De Fiom is gespecialiseerd in hulpverlening aan iedereen, die vragen of problemen heeft op het gebied van onbedoelde zwangerschap, abortus, afstand ter adoptie, ongewenste kinderloosheid, adoptie/ouderschap, zoekacties naar bloedverwanten en nog veel meer. Leer omgaan met uw gevoelens en vindt antwoord op uw vragen. Bij de Fiom krijgt u hulp, informatie en advies.
ISS is een wijdvertakte internationale organisatie die speciaal is toegelegd op grensoverschrijdend welzijnswerk. In Nederland valt ISS onder Stichting Ambulante Fiom.  Wij bieden dienstverlening aan personen en instellingen die te maken hebben met sociale of sociaal-juridische problemen in verband met (re)migratie.

www.fiom.nl
 

 

 

Groot gezin 


Welkom op de website voor grote gezinnen. Deze web-site bevat informatie speciaal bedoeld voor grote gezinnen, dat wil zeggen gezinnen met tenminste 4 kinderen. Maar ook voor kleinere gezinnen staat hier wellicht interessante informatie. European Large Families Confederation.

www.grootgezin.nl
 

 

 

Motheraffairs


Motheraffairs is een pragmatisch initiatief geweest ter bevordering van de inzet van derden voor kinderopvang. Het is bedoeld voor ouders en vrouwen om zich gezamenlijk hard te maken om de kinderopvang zelf goed en snel te kunnen regelen. Dus geen onnodige intermediairs! En dus ook geen onnodige kosten.
Het platform biedt u de mogelijkheid met anderen in contact te komen en zaken te regelen. Tevens voor bedrijven om kosteloos haar vacatures aan te bieden en voor zoekenden hierop te reageren.

www.motheraffairs.nl
 

 

 

Mamshoekje


Mamshoekje is vanuit een ideologisch oogpunt gemaakt om moeders in contact te laten komen met elkaar.
Dit om ervaringen en tips uit te wisselen. Het doel en streven is; er voor elkaar te willen zijn.
Met het grootste respect voor vaders, dit is een plekje waar we met moeders onderling willen zijn om over het moederschap te praten.

www.mamshoekje.nl
 

 

 

Ouders online


Welkom bij de grootste ouders-community van Nederland. Voor ouders van kinderen van -1 tot 18 jaar. Ouders Online is een  onafhankelijke website voor aanstaande ouders en ouders van kinderen tot en met de puber-leeftijd. Bezoekers kunnen onderling informatie  uitwisselen (forum, chat), vragen stellen aan deskundigen en vele aan onmisbare informatie raadplegen.

www.ouders.nl
 

 

 

Jonge gezinnen


Jonge Gezinnen geeft (aanstaande) ouders informatie in de vorm van  tijdschriften, websites en zelfs een beurs. Daarnaast bieden we  aantrekkelijke aanbiedingen en acties. 

www.jongegezinnen.nl
 

 

 

Babypraat


Babypraat is een informatieve babysite. Deze site biedt je interessante informatie over babywinkels, babyspullen, babysspeciaalzaak, babykamerideeŽn en nog veel meer.

www.babypraat.nl
 

 

 

Adoptie trefpunt


Hartelijk welkom bij Adoptie Trefpunt, de informatieve- en interactieve  ontmoetingsplek voor hen die zich betrokken voelen en zijn bij afstand  en adoptie. Adoptie Trefpunt is een ontmoetingsplek voor geadopteerden, afstandsouder(s), aspirant-, adoptieouders en betrokkenen. Adoptie Trefpunt wil op het gebied van adoptie een (h)erkennings-, steun- en informatiepunt zijn met als hoofddoel:
Een communicatieplaats voor iedere betrokkene, om op deze manier meer openheid en wederzijds begrip te bewerkstelligen. De opzet is proberen een brug te slaan tussen de drie direct betrokken partijen.
 
www.adoptietrefpunt.nl
 

 

 

Pleegzorg Nederland ( Landelijk )


Het bureau Landelijke Voorlichting Pleegzorg richt zich op de algemene beeldvorming over pleegzorg. Dit bureau is onderdeel van Jeugdzorg Nederland, de brancheorganisatie voor jeugdzorg. De landelijke voorlichting is er op gericht een reeŽl en positief  beeld van de diverse vormen van pleegzorg te schetsen. Nog steeds blijkt pleegzorg een relatief onbekend begrip.

www.pleegzorg.nl