relatiezone-logo

KontaktZone

chatten

contactadvertentie

dating

penvrienden

uitgaan / activiteiten

vriendschap

RelatieZone

buitenlandsepartner

relatiebemiddeling

samenwonen

scheiden

single

trouwen

FunZone

e-cards / emoticon

forum

geschenk

romantiek

test

uiterlijke verzorging

JouwZone

jongeren

kind

man

vrouw

zwanger

WelzijnZone

communicatie

hulpverlening

seksualiteit

therapie

Jongeren informatie punt


JIP staat voor Jongeren Informatie Punt. Het JIP geeft informatie en advies over werk, school, drugs, geld, huisvesting, rechten en plichten, seks en vrije tijd. In veel plaatsen in Nederland vind je JIP's, soms in een bibliotheek, buurthuis of school of als apart informatiepunt. Je kunt anoniem en gratis bij een JIP terecht met je vragen. Op deze site vind je alle informatie die voor jou van belang is.

www.jip.org
 

 

 

Stichting Outway


Stichting Outway is opgericht speciaal voor homoseksuele jongeren en hun omgeving. Op allerlei verschillende manieren geeft Stichting Outway hulp, advies, informatie en ondersteuning in de ruimste zin van het woord op het gebied van homoseksualiteit. De aangeboden activiteiten en workshops zijn bedoeld voor jongeren t/m 25 jaar en zijn dus ook bedoeld voor jongeren onder de 16 jaar. Voel je dan ook vrij om je aan te melden!

www.outway.nl
 

 

 

Jongerenweb


Met duizenden jongeren links. Dé jongeren zoekmachine in Nederland. Uit-kalender, games, chatten, muziek, school en nog veel meer.

www.jongerenweb.nl
 

 

 

De kast uit


De kast uit! richt zich op jongeren die onlangs hebben ontdekt dat ze homoseksuele gevoelens hebben of ervoor uit willen komen dat ze homo, lesbisch of biseksueel zijn. We proberen je op een open en hopelijk een leuke manier te informeren over veel onderwerpen die te maken hebben met homoseksualiteit. Van coming out tot liefde. Van het Internet tot seks. Tevens hebben wij ook voor ouders met een homokind nuttige informatie.

www.dekastuit.nl
 

 

 

Leerlingen


Leerlingen.com, één van de grootste Nederlandstalige jongerensites, dé site voor en door leerlingen uit Nederland en België. Alles over huiswerk, studie, games, fun, liefde, verkiezingen, forum, muziek en nog veel meer.

www.leerlingen.com
 

 

 

Kindertelefoon


0800-0432 (gratis en anoniem). Elke dag van 14.00 tot 20.00 uur. Word je gepest, heb je problemen thuis, ruzie met je vrienden of voel je je rot, dan kun je bellen met de Kindertelefoon. Of chatten, via de chatbutton op onze homepage. Of  zoek kontakt via Windows Live Messenger chatbot@kindertelefoon.nl, voeg ons toe aan je buddylist. Wil je niet bellen of chatten, dan vind je wellicht een tip in onze vragenkast. 

www.kindertelefoon.nl