relatiezone-logo

KontaktZone

chatten

contactadvertentie

dating

penvrienden

uitgaan / activiteiten

vriendschap

RelatieZone

buitenlandsepartner

relatiebemiddeling

samenwonen

scheiden

single

trouwen

FunZone

e-cards / emoticon

forum

geschenk

romantiek

test

uiterlijke verzorging

JouwZone

jongeren

kind

man

vrouw

zwanger

WelzijnZone

communicatie

hulpverlening

seksualiteit

therapie

Omdat ik van je hou


Hier vind je: Love story, goedmakers, forum, romantiek, e-cards, trouwen, shop, love test en nog veel meer.

www.omdatikvanjehou.nl
 

 

 

De kast uit


De kast uit! richt zich op jongeren die onlangs hebben ontdekt dat ze homoseksuele gevoelens hebben of ervoor uit willen komen dat ze homo, lesbisch of biseksueel zijn. We proberen je op een open en hopelijk een leuke manier te informeren over veel onderwerpen die te maken hebben met homoseksualiteit. Van coming out tot liefde. Van het Internet tot seks. Tevens hebben wij ook voor ouders met een homokind nuttige informatie.

www.dekastuit.nl
 

 

 

Viva forum


In het Viva-forum kun je ervaringen uitwisselen en discussiëren met andere bezoekers van de Viva-site. Hoofdonderwerpen: Viva, relaties, reizen, sex, gezondheid, werk en studie, lijf, baby’s, media, beauty, maatschappij en overige. Viva.nl vindt respectvolle communicatie, de sfeer op haar website en de veiligheid van haar bezoekers uitermate belangrijk.

www.viva.nl/forum
 

 

 

Leerlingen


Leerlingen.com, één van de grootste Nederlandstalige jongerensites, dé site voor en door leerlingen uit Nederland en België. Alles over huiswerk, studie, games, fun, liefde, verkiezingen, forum, muziek en nog veel meer.

www.leerlingen.com
 

 

 

1 ouder


Diverse artikelen voor en sommige door alleenstaande ouders. We bieden je een uitgebreid overzicht van boeken op het gebied van ouderschap, echtscheiding, verlies verwerken. Nuttige adressen voor alleenstaande ouders. Op 1ouder.nl vind je een uitgebreid aanbod van eenouder vakanties. chat, forum, virtueel café en nog veel meer.

www.1ouder.nl

 

 

 

Mamshoekje


Mamshoekje is vanuit een ideologisch oogpunt gemaakt om moeders in contact te laten komen met elkaar.
Dit om ervaringen en tips uit te wisselen. Het doel en streven is; er voor elkaar te willen zijn.
Met het grootste respect voor vaders, dit is een plekje waar we met moeders onderling willen zijn om over het moederschap te praten.

www.mamshoekje.nl
 

 

 

Ouders online


Welkom bij de grootste ouders-community van Nederland. Voor ouders van kinderen van -1 tot 18 jaar. Ouders Online is een  onafhankelijke website voor aanstaande ouders en ouders van kinderen tot en met de puber-leeftijd. Bezoekers kunnen onderling informatie  uitwisselen (forum, chat), vragen stellen aan deskundigen en vele aan onmisbare informatie raadplegen.

www.ouders.nl
 

 

 

Mixed-couples


Speciaal forum voor al uw vragen en opmerkingen, die te maken hebben met de Stichting Mixed-Couples.

www.mixed-couples.nl
 

 

 

Motheraffairs


Motheraffairs is een pragmatisch initiatief geweest ter bevordering van de inzet van derden voor kinderopvang. Het is bedoeld voor ouders en vrouwen om zich gezamenlijk hard te maken om de kinderopvang zelf goed en snel te kunnen regelen. Dus geen onnodige intermediairs! En dus ook geen onnodige kosten.
Het platform biedt u de mogelijkheid met anderen in contact te komen en zaken te regelen. Tevens voor bedrijven om kosteloos haar vacatures aan te bieden en voor zoekenden hierop te reageren.

www.motheraffairs.nl
 

 

 

Vegatopia


Lekker vegetarisch voor iedereen. Het forum om je lekkerste vegetarische recepten met anderen te delen en om culinaire vragen te stellen en/of te beantwoorden.

www.vegatopia.com