relatiezone-logo

KontaktZone

chatten

contactadvertentie

dating

penvrienden

uitgaan / activiteiten

vriendschap

RelatieZone

buitenlandsepartner

relatiebemiddeling

samenwonen

scheiden

single

trouwen

FunZone

e-cards / emoticon

forum

geschenk

romantiek

test

uiterlijke verzorging

JouwZone

jongeren

kind

man

vrouw

zwanger

WelzijnZone

communicatie

hulpverlening

seksualiteit

therapie

Gratis kaart


Portal met interessante websites.

www.gratiskaart.nl
 

 

 

Kaartenhuis


Kaartenhuis biedt alle kaarten onder ťťn dak en is het online platform voor het met name (gratis) versturen van e-cards voor alle gelegenheden. Daarnaast is het mogelijk om online een wenskaart te maken en te versturen, of om per GSM een kaart te versturen, de zogenaamde m-cards. Ook biedt de site een scala van mogelijkheden om te downloaden, waaronder ringtones, screensavers en games. Kaartenhuis werd zowel in 2005 als in 2006 tot ‘Website van het jaar’. Kaartenhuis is sinds mei 2008 onderdeel van Greetz, de online echte wenskaartenservice.

www.kaartenhuis.nl
 

 

 

Digitaldrawn


Voor een speciale ecard dan ben je hier op het goede adres. We hebben e-cards in diverse categorieŽn o.a. kunstkaarten, cartoonkaarten, geboortekaartjes, verjaardagskaarten, beterschap en Fantasy ecards. Ook geboorte, liefdes en diverse andere gedichten zijn te verstruren als wenskaart. Verstuur een kaartje met een Flash puzzel , virtuele kado's of je naam in het Chinees.
Verjaardagskaarten met leeftijd vanaf 5 jaar tot 75 jaar.
Alle kaarten zijn uniek en gratis. Ze zijn alleen te versturen op onze site met muziek en een tekst en achtergrondkleur of thema naar keuze.
Ook bieden we kunstenaars de mogelijkheid een aantal van hun kunstwerken gratis aan te bieden als e-kaart. Naast e-cards bieden we nu ook ringtones, wallpaper, mini movies en nametones en m-cards aan.

www.digitaldrawn.nl
 

 

 

Mysticlight


Welkom bij Mysticlight. Spirituele website met e-cards (fantasy, mythologie, landschappen enz.). Ben je op zoek naar heldere, praktische informatie over spiritualiteit? Dan ben je hier aan het goede adres!
Deze site is bedoeld om je een stukje te helpen op het spirituele pad. Omdat spiritualiteit zo'n groot onderwerp is, kun je op deze site in onderdelen, daarvan duidelijk leesbare informatie vinden, zodat je een wegwijzer hebt voor jouw spirituele pad. Wij wensen je veel plezier op deze site.

www.mysticlight.nl
 

 

 

Met liefs


Verstuur de meest persoonlijke en mooiste e-Cards en kaarten online bij MetLiefs.nl. Alle kaarten zijn Gratis. Voor elke gelegenheid vind je leuke Ecards met bijpassende Emoticons Muziek Achtergronden en Gedichten. Op Met Liefs.nl vindt u nog veel meer. 

www.metliefs.nl
 

 

 

Hallmark


Hallmark bestaat al 100 jaar! De grootste leverancier van wenskaarten in Nederland en BelgiŽ is marktleider in de Benelux. Jaarlijks vinden miljoenen Hallmark kaarten hun weg naar de consument. Door middel van wenskaarten - al dan niet digitaal - wil Hallmark Cards een bijdrage leveren aan het bevorderen van de communicatie tussen mensen en het tonen van gevoelens, zoals liefde en vriendschap. Ervaar onze goede service, de beste kwaliteit en unieke collecties wenskaarten.

www.hallmark.nl