relatiezone-logo

KontaktZone

chatten

contactadvertentie

dating

penvrienden

uitgaan / activiteiten

vriendschap

RelatieZone

buitenlandsepartner

relatiebemiddeling

samenwonen

scheiden

single

trouwen

FunZone

e-cards / emoticon

forum

geschenk

romantiek

test

uiterlijke verzorging

JouwZone

jongeren

kind

man

vrouw

zwanger

WelzijnZone

communicatie

hulpverlening

seksualiteit

therapie

Bodycom lichaamscommunicatie


Bodycom lichaamscommunicatie is een training- en adviesbureau op het gebied van lichaamstaal / non-verbale communicatie. Lichaamstaal maakt een belangrijk deel uit van de persoonlijke communicatie tussen mensen. In deze website beschrijven wij de verschillende vormen van lichaamstaal en toepassingen daarvan. Indien u belangstelling heeft voor een presentatie over lichaamstaal binnen uw bedrijf of vereniging, dan geven wij hierover graag meer informatie.

www.lichaamstaal.nl
 

 

 

Heart Systems NL ( Herten, Roermond / Limburg )


Mensen beschikken over een schat aan nog ongekend potentieel. Een potentieel, dat ons uitnodigt tot ontdekken. Ontdek een gevoel van verbondenheid in jezelf en met jouw omgeving. Een verbondenheid, die tevens een gevoel van vrijheid geeft. We nodigen je uit om dit zelf te komen ervaren tijdens onze NLP-activiteiten in Herten/Roermond.  Deze verbondenheid en vrijheid zal tot uitdrukking komen op elk niveau van ons mens zijn: lichamelijk, emotioneel, mentaal, geestelijk, relationeel, sociaal en functioneel. 

www.heartsystems.nl
 

 

 

Seniorweb


SeniorWeb maakt de digitale wereld toegankelijk voor iedereen die daar hulp bij kan gebruiken. Zij wil alle vijftigplussers de vele mogelijkheden van de computer en het internet laten ervaren. De afgelopen tien jaar heeft SeniorWeb honderdduizenden senioren wegwijs gemaakt in de wereld van computers, internet en e-mail. SeniorWeb is er voor iedereen: van de prille beginner tot de gevorderde computergebruiker.

www.seniorweb.nl
 

 

 

Omgangsvormen


Waarom omgangsvormen? Meestal gaan we ervan uit dat de geldende waarden en normen wel bekend zijn en gaat de discussie over mensen die zich niet genoeg aantrekken van die waarden en normen, of over de vraag hoe je anderen kunt aanspreken op hun gedrag. Maar in sommige situaties zijn de normen en omgangsvormen voor veel mensen niet bekend. Deze website over omgangsvormen biedt dan een houvast.

www.omgangsvormen.nl

 

 

 

Verlegen mensen


Deze website biedt informatie over de Vereniging van Verlegen Mensen (VVM) en wat de vereniging voor je kan betekenen. De VVM is een landelijke vereniging en heeft als doelstelling: het aanbieden van zelfhulp aan verlegen mensen. De VVM biedt de leden primair een zekere lotsverbondenheid en leert leden onder meer sociale vaardigheden en geeft ze de kans deze vaardigheden in een veilige omgeving te oefenen. Daarnaast heeft VVM als doelstelling: het geven van informatie over verlegenheid, zodat er in de maatschappij meer begrip komt voor verlegen mensen..

www.verlegenmensen.nl
 

 

 

Fonds Psychische Gezondheid


Psychowijzer is het startpunt voor heldere en betrouwbare informatie over psychische problemen. Het Fonds werkt aan een samenleving, waarin minder mensen psychische problemen hebben. En waarin iedereen met psychische problemen een goede en passende behandeling krijgt. Een samenleving, waarin mensen zich niet schamen voor hun psychische problemen. Een samenleving, die chronisch psychiatrische patiŽnten een volwaardige plaats biedt.

www.psychowijzer.nl
 

 

 

Faalangst


Welkom op faalangst.nl de website waar een leerlingbegeleider, mentor, ouder of leerling een antwoord vindt op alle vragen over faalangst.

www.faalangst.nl
 

 

 

Zoenen en zo


Website over relaties en seksualiteit voor jongeren met een handicap. Hier vind je ook informatie over relaties en seksualiteit bedoeld voor ouders en begeleiders van jongeren met een handicap.

www.zoenenenzo.nl
 

 

 

Flirtmanagement


Het voornaamste doel van FlirtManagement is van Nederland een FlirtLand te maken. Flirten is vooral een levenskunst gebaseerd op de filosofie van vriendelijkheid, innemendheid en persoonlijke uitstraling. Flirtkunde begint bij het flirten met het leven en met jezelf. Een flirtkundige is iemand die uit zijn eigen persoonlijkheid de kunst van het leggen van contact beheerst.
Bij ons kunt u terecht voor een workshop, een bedrijfsfeest, een communicatietraining, een FlirtKlas voor singles, een 3 op 3 Dating, FlirtWeekend, een flirtdiner of een vrijgezellenfeest. Al deze programma's zijn opgebouwd rondom de FlirtTechnieken en/of cabaret, en aangepast voor de doelgroep. Wij wensen u veel surfplezier.


www.flirtmanagement.com