relatiezone-logo
chatten

KontaktZone

chatten

contactadvertentie

dating

penvrienden

uitgaan / activiteiten

vriendschap

RelatieZone

buitenlandsepartner

relatiebemiddeling

samenwonen

scheiden

single

trouwen

FunZone

e-cards / emoticon

forum

geschenk

romantiek

test

uiterlijke verzorging

JouwZone

jongeren

kind

man

vrouw

zwanger

WelzijnZone

communicatie

hulpverlening

seksualiteit

therapie

Chatwoordenboek


Naast het groot Nederlandse Chatwoordenboek kan je hier ook rechtstreeks zoeken in het on-line woordenboek Van Dale Nederlands Woordenboek.

www.chatwoordenboek.nl
 

 

 

Hiking-site


Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en  hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes,  navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en  buitensporten. Bezoek onze Hiking-site.nl Shop.
Inmiddels is er een behoorlijk grote database met materiaal ervaringen opgebouwd op deze site. Maar wat zijn jouw ervaringen eigenlijk?


www.hiking-site.nl
 

 

 

Chattersweb


Dé plek op het web om vrienden te maken. Op Chattersweb kan je een chatbox aanmaken om te plaatsen op je eigen site en er is een speciale helproom, waar je terecht kan met vragen over chatten op onze chatserver.

www.chattersweb.nl
 

 

 

Farmcontact


Farm Date is een dating-kennismakingssite voor iedereen, die serieus contact wil zoeken via het internet. Op Farm Date kun je natuurlijk een partner vinden voor een relatie, maar je kunt ook gewoon een vriendschappelijk contact leggen met andere deelnemers. Hoewel Farm Contact zich met name op de agrarische gemeenschap richt, is iedereen natuurlijk van harte welkom om deel te nemen aan Farm Date. 

www.farmcontact.com
 

 

 

Meidenstart


De startsite voor meiden.

www.gifplaatjes.nl
 

 

 

Christian Match


Waar singles samen Christen zijn. Of je nu vrijgezel bent of niet. Immers, iedereen houdt van leuk contact. Nu ook speeddaten en singles-reizen of wanneer je gewoon gezellig en ontspannen over het geloof wilt chatten of als je alleen op zoek bent naar nieuwe christelijke vrienden.

www.christianmatch.nl
 

 

 

Kidsroom


Welkom op KidsRoom.NL! Op deze website kun je veel leuke dingen doen! Wij hopen dat je het hier leuk zult vinden!

www.kidsroom.nl
 

 

 

Collegenet


Huiswerkhulpsite met huiswerkchat, forums, examens, nieuws, studiekeuze, studiekeuzetest en nog veel meer.

www.collegenet.nl
 

 

 

IRC.quicknet


Our chat, your chat. IRC is de beste plek om gezellig te chatten met andere mensen.

www.ircworld.nl
 

 

 

F1 chat


Chatbox met uitgebreide informatie over Formule 1-onderwerpen. (Shop, kaarten en reizen, forum, gadgets, nieuws enz.). Nederlands, English, Deutsch, Español.

www.f1chat.net
 

 

 

Partychat


Portal naar andere leuke chatsites.

www.partychat.nl
 

 

 

Christelijk contact


Welkom op de oudste christelijke datingsite van Nederland. Al meer dan  negen jaar is ChristelijkContact het medium om een christelijke partner, of vriend te vinden. Kwaliteit hoeft niet altijd geld te kosten, want  voor ChristelijkContact betaal je helemaal niets. Je kunt dus gratis een profiel aanmaken, chatten, anoniem berichten versturen en nog veel  meer, voor zolang als jij wilt! Veel succes op onze website!

www.christelijkcontact.nl
 

 

 

Ouders online


Welkom bij de grootste ouders-community van Nederland. Voor ouders van kinderen van -1 tot 18 jaar. Ouders Online is een  onafhankelijke website voor aanstaande ouders en ouders van kinderen tot en met de puber-leeftijd. Bezoekers kunnen onderling informatie  uitwisselen (forum, chat), vragen stellen aan deskundigen en vele aan onmisbare informatie raadplegen.

www.ouders.nl