relatiezone-logo

KontaktZone

chatten

contactadvertentie

dating

penvrienden

uitgaan / activiteiten

vriendschap

RelatieZone

buitenlandsepartner

relatiebemiddeling

samenwonen

scheiden

single

trouwen

FunZone

e-cards / emoticon

forum

geschenk

romantiek

test

uiterlijke verzorging

JouwZone

jongeren

kind

man

vrouw

zwanger

WelzijnZone

communicatie

hulpverlening

seksualiteit

therapie

International Social Service (Landelijk)


ISS is een wijdvertakte internationale organisatie die speciaal is toegelegd op grensoverschrijdend welzijnswerk. In Nederland valt ISS onder Stichting Ambulante Fiom.  Wij bieden dienstverlening aan personen en instellingen die te maken hebben met sociale of sociaal-juridische problemen in verband met (re)migratie.

www.fiom.nl
 

 

 

Mixed-couples


Mixed couples zijn stellen, getrouwd of samenwonend, die er voor gekozen hebben twee culturen, religies, huidskleuren, nationaliteiten samen te voegen. Iedereen, die deel uitmaakt van een gemengd stel of meevoelt is hier van harte welkom. Ook kan je in ons forum informatie vinden over de werkwijze om voor je partner een MVV aan te vragen.

www.mixed-couples.nl
 

 

 

Overheid


De website Overheid.nl is de toegang tot alle informatie van de Nederlandse overheid op internet. Deze website wordt in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties gemaakt.

www.overheid.nl
 

 

 

Immigratie- en naturalisatiedienst ( Rijswijk / ZH )


De IND is verantwoordelijk voor de uitvoering van het vreemdelingenbeleid in Nederland. Dat houdt in dat de IND alle aanvragen beoordeelt van vreemdelingen die in Nederland willen verblijven of Nederlander willen worden. Het kan gaan om vluchtelingen die niet veilig zijn in eigen land. Maar bijvoorbeeld ook om mensen die in Nederland willen werken en wonen. Of om mensen die al zo lang in Nederland wonen dat zij zich Nederlander voelen en daarom willen naturaliseren.

www.ind.nl
 

 

 

Russian-mvv


De website opzet gaat uit van een Russische partner (Rusland / Oekra´ne / GOS). Komt u partner uit een ander land, klik dan op www.mvv-info.tk. U heeft de stap gemaakt om uw partner naar Nederland te halen. Met deze website wil ik u informeren over de procedure hieromtrent.

www.russian-mvv.tk
 

 

 

Buitenlandse partner


De Stichting Buitenlandse Partner steunt Nederlanders en hun partners van buiten de Europese Unie bij gezinsvorming, gezinshereniging en integratie in Nederland.
Ze biedt de betrokkenen informatie en mogelijkheden voor onderlinge hulp. Ze lobbyt bij de volksvertegenwoordiging. Nederlanders horen dezelfde rechten op gezinsleven te hebben als andere EU-burgers in dit land.

www.buitenlandsepartner.nl
 

 

 

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken ( Den Haag / ZH )


Het Ministerie van Buitenlandse Zaken is de spil in de communicatie tussen de Nederlandse regering en de regeringen van andere landen, en tussen de Nederlandse regering en internationale organisaties. Het ministerie co÷rdineert het buitenlands beleid van de Nederlandse regering en voert dit uit.

www.minbuza.nl
 

 

 

Juridisch Loket / Bureau rechtshulp ( landelijk )


Het Bureau Rechtshulp is een term die men nog vaak hoort. Het is de voorloper van het Juridisch Loket. Het Juridisch Loket is een door de overheid gesubsidieerde advies- en doorverwijsinstelling voor mensen met juridische conflicten. U kunt hier in eerste instantie vrijblijvend uw vragen stellen.

http://juridisch-platform.nl/bureau-rechtshulp
 

 

 

MVV Info


U heeft de stap gemaakt om uw partner naar Nederland te halen. Met deze website wil ik u informeren over de procedure hieromtrent.

www.mvv-info.tk